Haberler

Kosovalılar, Arnavut Kartalı Yapıp Ceza Alan Futbolcular İçin Para Topluyor

Güncelleme:

Kosovalı vatandaşlar, Sırbistan maçında Arnavut Kartalı hareketi yaptığı için para cezasına çarptırılan Shaqiri ve Xhaka için para toplamaya başladı.

Kosova'da, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri ve Stephan Lichtsteiner'e çift başlı Arnavut kartalı sevinci nedeniyle verilen cezaları ödeme kampanyası başlatıldı. FIFA, çift başlı kartal sevinci yaptıkları için Shaqiri ve Xhaka'ya 8.700'er euro, Lichtsteiner'e ise 4 bin 370 euro ceza vermişti.

Kosova'da bir internet sitesi üzerinden başlatılan cezayı ödeme kampanyasının ilk 24 saatinde toplam 12 bin euro toplandı.

"DUYDUĞUMUZ KEYİF, PARAYLA ÖLÇÜLEMEZ BİLE!"

Konu hakkında açıklama yapan Kosova Ticaret ve Sanayi Bakanı Bayram Hasani, 1 aylık maaşı olan 1500 euroyu bağışladığını belirterek, "Oyuncular, köklerini belirten bir simgeyi yaptıkları için cezalandırılamazlar. Onlar nereden geldiklerini unutmayan insanlar. Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri'nin kartal hareketini yaptığı sırada ülkece duyduğumuz keyif, parayla ölçülemez bile!" ifadelerini kullandı.

SIRBİSTAN, KOSOVA'YI HALA TANIMIYOR

1998 ile 1999 arasında Sırbistan ile Kosova arasında çıkan iç savaşta, Sırp askeri güçleri ile Arnavut yerel gerillaları karşı karşıya gelmişti. O dönem Arnavut özgürlük savaşçılarının simgesi olan çift başlı kartal, daha sonra bayrakta da kullanıldı. Sırbistan ise 2008'de bağımsızlığını ilan eden Kosova'yı tanımama kararı almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kosova Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

Bakanın verdiği 1 maaş ücretine dikkat :)

9
0
yanıtYanıtla
arnavut kartalı:

ben anlamadım bu takım kosova takımı yakasındaki hac neyin nesi kafam karıştı biri açıklasın

2
6
yanıtYanıtla
kim ki:

futbola uzaksınız galiba. takım isviçre milli takımı. isviçrenin bayrağı o. futbolcular kosova asıllı isviçre vatandaşı.

yanıt10
yanıt0
gurbetci:

Arnavut Kartali Futbolcular isvcire milli takimini sectiler dolayisiyla kendileri kosovali yani bizim mesut özil ve gündogan gibi onlar nasil alman milli takimini secti ayni öyle ve macda sirplara karsiydi savas dolayi karsilikli prvokasiyonlar vardi ve goleriin ikisinide kosovalilar atigi icin arnavut kartali sembolü hareket yaptilar cünki isvicre sirplari 1-0 dan 1-2 yendi.

yanıt2
yanıt0
AYLIN CANKURTRAN:

IKISININ DE ALINLARINDAN ÖPUYORUM. . . . .

6
1
yanıtYanıtla
BURSA''DAN BİR ARNAVUT:

ADAMSINIZZ ADAMMMM, SONUNA KADAR KOSOVA. . . . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Çok iyi ayrıntı. Maaşa dikkat. Bizim deniz kurulmak üzere

4
0
yanıtYanıtla
MURAT:

YA ARKADAŞ NE İŞİNİZ VAR ELİN GAVUR MEMLEKETİNDE TOP KOŞTURUYORSUNUZ

0
1
yanıtYanıtla
OKUYAN GENÇ:

Kosova''da bir öğretmenin 300 euro maaş aldığını bilmenizi isterim. Verilen rakam maalesef ki doğrudur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title