Haberler

Ali Şen: Kosova'nın UEFA'ya Üye Olması İçin 5 Yıldır Çalışıyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, "Kosova'nın UEFA ve FIFA üyesi olabilmesi için 5 yıldır çalışıyoruz. Fatih Terim'e teşekkür ediyorum. Milli Takım Kosova'da maç yaptı." dedi.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan UEFA Olağan Kongresi'nde Kosova Futbol Federasyonunun tam üyeliğe kabul edilmesini büyük bir başarı olarak değerlendirdi.

Kosava doğumlu olan ve lise yıllarına kadar burada yaşayan Ali Şen, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"5 YILDIR ÇALIŞIYORUZ"

Kosova'nın UEFA ve FIFA üyesi olabilmesi için 5 yıldır sıkı bir çalışma içinde olduklarını aktaran Şen, "Üyelikler için 5 yıldır çalışıyoruz. Kosova Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi, Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri, Şenes Erzik ve ben çok çalıştık. Erzik'in yardımlarını çok gördük. Blatter ve Platini de yardım etti. Çok zor olan bir şeyi yaptık ve Kosova'yı UEFA üyesi olarak kabul ettirdik." ifadelerini kullandı

"FATİH TERİM'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

FIFA'nın 13 Mayıs'ta Meksika'da yapacağı toplantıdan sonra Kosova'nın FIFA üyeliğine de kabul edileceğini savunan Şen, "Bu noktaya gelebilmek için ilk önce Haiti'yle maç oynandı. Daha sonra Türk Milli Takımı Kosova'ya geldi ve maç yapıldı. Fatih Terim'e teşekkür ediyorum. Benim ricamı kırmadı. Sonuçta bu başarıyı elde ettik. Kosova, 2018 Dünya Kupası'nın elemelerinde de Türkiye'yle aynı grupta olacak." şeklinde konuştu.

FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik ise Kosova'nın elde ettiği UEFA üyeliğiyle ilgili, FIFA'daki görevi nedeniyle herhangi bir yorum yapamayacağını söyledi. Meksika'da yapılacak toplantıda Kosova'nın FIFA üyeliğiyle ilgili talebin görüşüleceğini aktaran Erzik, Kosova'nın milli takımla aynı grupta yer alıp almayacağına ilişkin bir kararın bulunmadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Şenes Erzik Ali Şen Kosova Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (2)

MMOM:

Müslüman, her akşam Esma-i Hüsna yı oku, bolluk bereket e kavuş. Müslüman rahatlayana kadar devamlı oku. Müslüman bunu günlük vakit Namaz ları sonrasında devamlı yaparsan çok eftal olur.

1
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM...:

İLK DEFA ALİ ŞENE TEŞEKKÜRLER. . . ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. . . LAKİN GEÇMİŞTE Kİ YAPTIĞIN ŞİKELERDEN , OYUNLARDAN , HİLELERDEN DOLAYI RABBİMİN ADALETİ SENİN VE YANINDAKİLERİN PEŞİNİ BIRAKMASIN. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title