Haberler

Konyaspor Basın Sözcüsü: Arda Kardeşler büyük bir hataya imza attı

Güncelleme:

Konyaspor Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, Beşiktaş maçındaki hakem hatalarını eleştirerek, Arda Kardeşler'in büyük bir hata yaptığını söyledi. Güzel, penaltı bekledikleri pozisyonda VAR'ın devreye girmemesini de sorguladıklarını belirtti.

Konyaspor Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, pazar günü oynanan Beşiktaş maçındaki tartışmalı pozisyonlardan dolayı tepki göstererek, "Arda Kardeşler ne yazık ki büyük bir hataya imza attı" dedi.

Konyaspor Basın Sözcüsü Mahmut Güzel ve Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Büyükşehir Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş maçındaki hakem hataları hakkında konuşan Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, "Pazar günü oynadığımız Beşiktaş karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler bize göre net olarak ifade etmek gerekirse maçın skorunu etkilemiştir. Hakemler açısından gayet iyi giden bir maçta orta hakem Arda Kardeşler karşılaşmanın önüne geçmeyi seçmiştir. Pozisyonu tekrar izleyenler açıkça görmüştür. Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar bile top eline değince duraksadı. O bile hakemin penaltı çalmasını bekledi. Fakat hakem Arda Kardeşler ne yazık ki büyük bir hataya imza attı ve oyunu devam ettirdi. Pazar günü rakip futbolcunun bariz şekilde eli açık olmasına rağmen penaltımızın verilmediğini düşünüyoruz. 54. dakikada bu pozisyonda ülke futbolumuz adına maalesef daha dramatik olan bir durum VAR'ın devreye girmemesi oldu. VAR'da hakem Abdulkadir Bitigen, AVAR'da Koray Gençerler vardı. VAR ile orta hakem arasında o pozisyonda neler konuşuldu? Neden penaltı beklediğimiz pozisyonda VAR devreye girmedi? Herkes gibi Konyaspor Kulübü olarak bizler de bu soruların cevabını merak ediyoruz ve bir açıklama bekliyoruz" dedi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz da hafta sonu oynanacak Hatayspor maçında istenilen sonucun alınamaması durumunda teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in gönderilmesinin gündemde olup olmadığı ile ilgili soruya, "Hiçbir şekilde gündemimizde yok. Bir yabancı teknik direktörden böyle bir enerji alabileceğimi düşünmüyordum ama iletişimi çok kuvvetli, antrenman teknikleri çok iyi. Umarım Hatayspor maçını kazanırız ama kazanmadığımız takdirde şu anda gündemde böyle bir durum söz konusu değil" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Arda Kardeşler Mahmut Güzel Konyaspor Beşiktaş Futbol Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title