Haberler

Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı Yeni Sezon İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonu olan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon ikinci etap hazırlık kampını tamamladı. Takım, Burdur MAKÜ Spor Tesisleri'nde 10 gün süren bir kamp gerçekleştirdi. Başantrenör Birol Ünsal, takımın iddialı olabilmesi için iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi gerektiğini vurguladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in kadın sporlarına destek verdiği belirtildi. Takımın kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal ise Avrupa'da şampiyon olmak için çaba harcayacaklarını ve aynı zamanda Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezonu Avrupa Şampiyonu olarak kapatan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı "Mavi Kelebekler", Burdur MAKÜ Spor Tesisleri'nde yaptığı yeni sezon ikinci etap hazırlık kampını tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarına Antalya'da başlayan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, 10 gün süren ikinci etap hazırlık kampını ise Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Mavi Kelebekler kampın ardından Antalya'ya döndü.

Geçtiğimiz yılı Avrupa şampiyonu olarak tamamlayan Mavi Kelebekler'in yarışacağı bütün kulvarlarda iddialı olabilmesi için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi gerektiğinin altını çizen Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Birol Ünsal, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda, bize uygun bir tesisin Burdur'da olduğunu öğrendik ve burayı tercih ettik. 10 gün süren hazırlık kampımızı da burada gerçekleştirdik" dedi. Konyaaltı Belediyesi'nin Türk hentbolunda her zaman konuşulması, Türkiye'de örnek bir kulüp olması, genç oyuncular ve kulüplere önderlik etmesi için çalıştıklarını aktaran Ünsal, "Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen, kadın sporlarına gerçekten pozitif ayrımcılık yaparak ayrı bir önem veriyor. Kadının spor yapmasına, Türk kadınının sahalarda olmasına ciddi destek veriyor" dedi.

"AVRUPA'DA YİNE ŞAMPİYON OLMAK İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIZ"

Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal da yeni sezon öncesi yapılan kamp çalışmalarını değerlendirdi. İlk etap çalışmalarına Antalya'da başladıklarını ve ikinci etap için Burdur'a geldiklerini belirten Öcal, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Öcal, "Avrupa'da yine şampiyon olmak için çaba harcayacağız. Bu sezonki hedefimiz aynı zamanda Türkiye Süper Ligi ve Türkiye kupasında da şampiyon olmak" şeklinde konuştu.

Kaynak: ANKA / Spor

Sevilay İmamoğlu Öcal Türkiye Kupası Semih Esen Konyaaltı Türkiye Burdur Spor Spor Haberler

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan 'Yıkım olur' yanıtı geldi

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan "Yıkım olur" yanıtı geldi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title