Haberler

Kocaeli yerel haberleri: İzmit Belediyesi'nin 'Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması' Sona Erdi

Güncelleme:

Kocaeli haberine göre İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması” final programıyla sona erdi.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması" final programıyla sona erdi.

Kocaelispor'un tarihinin gelecek nesillere aktarılması adına İzmit Belediyesi tarafından yaşama geçirilen bilgi yarışması, beş gün boyunca kentin farkı noktalarında yapıldı. Canlı yayınlanan yarışma programının finalinde müzik grubu MaNga'nın Kocaelispor için hazırladığı marş ve klip ilk defa yurttaşın beğenisine sunuldu.

Belediye'nin Spor İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği ve moderatörlüğünü Mehmet Açık'ın yaptığı yarışmada finale kalan 11 isim şampiyonluk için mücadele etti. Final sorusuna doğru cevabı veren Orkun Çakar, yarışmanın kazananı oldu. Finale Kocaelispor'un unutulmaz isimleri de katılarak dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Final programına; Osman Çakır ve Engin Öztonga'nın yanı sıra CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, Kocaelispor'da uzun yıllar yöneticilik yapmış isimler ve Kocaelispor taraftarı katıldı.

Kaynak: ANKA / Spor

Kocaeli Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title