Haberler

    Klopp, İlkay'ın İyileşmesini Bekliyor

    Güncelleme:

    Dortmund orta sahasının önemli ismi İlkay'ın ağustos ayına kadar iyileşmesi beklense de yıldız oyuncu Dünya Kupası'nı kaçırıyor.

    Borussia Dortmund'un çalıştırıcısı Jurgen Klopp, İlkay Gündoğan'ın Breziyla'ya gitmesine engel olan sakatlığı hakkında konuştu.

    23 yaşındaki yıldız oyuncunun Ağustos ayında antremanlara başlaması bekleniyor. Ay içinde bir kaç haftayı kaçırması da ihtimaller arasında.

    Sağlık ekibinden sırt probleminin yavaş ilerleme kaydettiğini ancak sezon öncesine yetiştirme çabalarının yoğun şekilde devam ettiği bilgisi verildi.

    Alman teknik direktör Jurgen Klopp, oyuncusunun durumu hakkında, "İlkay bu yaz Dünya Kupası'nda oynayamayacak." ded, ve ekledi: "O bu sakatlığı atlatıp daha iyi şekilde gelecektir. Ancak bu zaman alan bir süreç, biz de bekleyeceğiz."

    İlkay Gündoğan'ın sakatlığının ardından 2015 yazında sona erecek sözleşmesi başka bir takıma imza atacağı spekülasyonlarını doğurdu. Manchester United ve Real Madrid'in peşinde olduğu biliniyor. Dortmund yöneticisi Hans-Joachim Watzke'nin Nisan sonunda İlkay'dan geleceği hakkında karar vermesini istedi.

    Alman dergisi WAZ'a konuşan Watzke, "İlkay artık gerçeklerin farkında, bu ayın sonuna kadar bir karar vermeli ve bu kararı bize bildirmeli. Tüm taraflar bu konuda açık bir şekilde masaya oturmalı." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hans Joachim Watzke İlkay Gündoğan Jurgen Klopp Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title