Haberler

'Kızımla Barıştık"

İlk maraton yarışında ikincilik elde eden Avrupa Şampiyonu ve Olimpiyat İkincisi milli atlet Elvan Abeylegesse, doğum sonrası yeniden spora dönüşünde yaşadığı zorlukları anlattı.

İstanbul Maratonu tamamlandı!

"Derecemden memnunum"

Milli atlet Elvan Abeylegesse, Vodafone İstanbul Maratonu'nda elde ettiği derecenin kendisi için sürpriz olduğunu söylerken, bu başarısı sonrası uzun kamp dönemleri nedeniyle uzun süre ayrı kalmak zorunda kaldığı kızıyla barıştığını belirtti.

Habertürk'ten Murat Ağca'ya konuşan Abeylegesse'nin röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde…

"Son üç ay çok yoğun antrenman yaptık. Hayatımda bir günde koşmadığım 25-30 km gibi mesafeleri koştum. Haftada 220 kilometreye kadar çıktık. İlk amacım yarışı bitirmekti. Bunun için kontrollü koşu yaptım. Fakat buna rağmen bu kadar tecrübeli atlet arasında ikinci olmak benim için sürpriz oldu. Farkı açmasam belki sonuç değişik olurdu. Baştaki farkın faizini sondaki yokuşta ödedim."

"Hocam dünya rekorunu denemek istiyor. Maratonda henüz acemiyim ama antrenörüm diyorsa böyle bir potansiyeli görüyor demektir. Antrenörüm eski sporcu olduğu için beni çok iyi anlıyor. Bence her şey mümkün. Çocuk sahibi olduktan sonra Londra Olimpiyatı ile dönerim diyordum, olmadı. Sakatlık izin vermeyince olimpiyatı ve Dünya Şampiyonası'nı da kaçırdım. Bunlar beni çok üzdü."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Elvan Abeylegesse Habertürk İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title