Haberler

Kırıkkale'de Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi

Güncelleme:

Kırıkkale'de Avrupa Spor Haftası kapsamında çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, sporculara şapka ve tişört dağıtıldı.

Kırıkkale'de 'Avrupa Spor Haftası' dolayısıyla çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Birliği Başkanlığı himayesinde ve Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda organize edilen 'Avrupa Spor Haftası' çerçevesinde çeşitli spor etkinlikleri düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adem Karakurt, sağlıklı yaşam için vatandaşları spora davet etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası'nda çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyleri bir araya getirerek hareket bilincini arttıran bir proje olduğuna değinen Karakurt, "7'den 70'e her bireyimizi spor ve sağlıklı yaşam konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyor ve herkese spor yaparak zinde kalmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

Avrupa çapında "Aktif Ol" temasıyla her yıl gerçekleştirilen kutlamalarla tüm bireylerin harekette kalmaları, sporla iç içe bir yaşam sürmeleri gerektiğini ifade eden Karakurt, "Sağlıklı ve kaliteli yaşam için sportif hareketliliğe katılmalarının önemine dikkat çekilmeye çalışılmaktadır. Bakanlığımızca da değerli bulunan bu kampanya çerçevesinde il müdürlüğümüzce ilimizde düzenlenen Satranç müsabakalarına 30 ve masa tenisi müsabakalarına 20 sporcu katılım gösterdiler. Bunun dışında Atletizm, Güreş ve Bisiklet sporcularımızdan oluşan sporcu grubumuzla Başpınar Stadyumunda Avrupa Spor Haftasını kutladık. Bu etkinliğe katılan sporcularımıza toplamda 100 şapka 100 tişört dağıtımı yapıldı" diye konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kırıkkale Gençlik Spor Sağlık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title