Haberler

Kimse bunu beklemiyordu! Mesut Özil'in sözleşme fesih detayları belli oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Mesut Özil ile yollar ayrıldı. Karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen yıldız ismin gelecek sezonun parasını da alarak takımdan ayrıldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe, büyük umutlarla transfer edilen dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

GELECEK SEZONUN PARASINI DA ALDI

Sansürsüz Futbol'un haberine göre, Başakşehir ile görüşen ve anlaşması an meselesi olan Mesut Özil'in Fenerbahçe ile olan kontratını feshetmek için gelecek sezonun maaşını da peşin olarak aldığı öğrenildi.

BAŞAKŞEHİR İLE İMZALIYOR

Sarı-lacivertlilerden ayrılan Mesut Özil'in yeni adresinin teknik direktörlüğünü Emre Belözoğlu'nun yaptığı Medipol Başakşehir olacağı ifade edildi. Yıldız futbolcunun, Belözoğlu ile olan yakın arkadaşlığı ise bu iddiaları güçlendirir nitelikte.

532 GÜN SÜRDÜ

Transferi büyük yankı uyandıran dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in Fenerbahçe serüveni 532 gün sürdü. Özil, 36 maçta 8 gol 3 asist ile oynadı.

Kimse bunu beklemiyordu! Mesut Özil'in sözleşme fesih detayları belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Mesut Özil Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

Sertan :

Bu kafayla Türk futbolu hep geri gider. Takımlarda borç batağından kurtulamaz. Futbol kulupleri dua etsin ki çocuğunun evinin rızkını futbol kuluplerine harcayan saf vatandaşlarımız var.

74
4
yanıtYanıtla
ERKAN :

gelecek sezonunda parasını alıyorsa niye gönderiyorsun. kadro dışı bırak belki talibi çıkar satardınız

52
11
yanıtYanıtla
Rahman Karaeski:

Mesutta uyumlu hangi yildiz futbolcu var fb de mesut iyi değil diyorsunuz lemos lami novaklami ozan tufanlami kalitesini ölcuyorsunuz mesuttu yollamakla yanlış yapildi

43
15
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Çok uzun sürmez Başakşehir kapı dışarı atar mesut kendi kendini bitirdi artık emekli olsun işe yaramaz 5 para etmez yakında milli takımın başına geçer

23
30
yanıtYanıtla
Doğuş:

Gs ye gel. Alem topçu görsün

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title