Haberler

Kilis Eylemcisi Kahramanlar Gibi Karşılandı

Güncelleme:

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde sahaya atlayarak Kilis'e destek isyen Ahmet Köse Canarslan, memleketi Kilis'te yakınları tarafından kahramanlar gibi karşılandı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşmasında sahaya atlayan ve Kilis'e destek mesajı bulunan tişörtü ile gündeme gelen Ahmet Köse Canarslan, bugün geldiği memleketi Kilis'te yakınları tarafından karşılandı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

18 Ocak gününden bu yana Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgelerden atılan roketlerle 21 kişinin öldüğü Kilis'e dikkat çekmek isteyen İstanbul'da yaşayan Ahmet Köse Canarslan, hafta sonu oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin 79'uncu dakikasında; ' Kilis Sahipsiz değildir, Kilis için yastayız' yazılı tişört ile sahaya atladı. Eylemi ile yankı uyandıran Ahmet Köse Canarslan, bugün yakınlarının daveti üzerine Kilis'e geldi. Memleketinde yakınları ve arkadaşları tarafından karşılanan Canarslan, hemşehrilerinden büyük destek görmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Kilis'in sesini duyurmak için sahaya atladım, pişman değilim" dedi.

"BU İNSANLARIN ÇIĞLIĞINI DUYURMAYA BİR SES LAZIMDI"

Derbi öncesi İstanbul Taksim Meydanı'nda Kilis için yapılan eyleme katıldığını ancak seslerini duyuramadıklarını anlatan Canarslan, "Taksim eyleminde üzerimde bu tişörtüm vardı. Üzerine gömleğimi giyerek maça gittim. Kilis'te yaşanan olaylar aklımda olduğu için koyu Galatasaraylı olmama rağmen maçtan zevk almıyordum. Benim memleketim zorda iken stadyumda olmam doğru değildi. O sırada dakikalar memleketim Kilis'in plakası olan 79'u gösteriyordu, bir anda kendimi kaybederek gömleği çıkarıp, tişörtümle sahaya atladım. Belki yaptığım iyi bir davranış değildi, bunun için futbol camiasından özür diliyorum. Ama bu insanların çığlığını duyurmaya bir ses lazımdı, o sesi de ben yaptım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet Köse İstanbul Beşiktaş Kilis Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (2)

çılgın:

adamcagızı iyiki parelelci diye içeriye tıkmadılar malum her hareket malum şüphe görülüyor günümüzde

0
1
yanıtYanıtla
.:

ohooo bu kilise sahip çık diyen paralel haaa kesin chplidir . . . . dhkpc üyesiymiş eski pkk istanbul bölge sorumlusuymuş sahaya girerek hükümete darbe cumhurbaşkanına hakaret etmiş vaay be pis terörist hemen öldürelim idam geri gelsin şeriat isteriz meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeee atgözlüklü akkoyunlarız biz hüloğğğğ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title