Haberler

Kiğılı, Türk Voleybol Takımlarını Desteklemekten Gurur Duyuyor

Güncelleme:

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hilal Suerdem, Türk voleybol takımlarının başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri'nin şampiyonluklarıyla Türk milletine mutluluk yaşattıklarını ve gençlere yeni bir vizyon sunduklarını ifade etti. Kiğılı, resmi giyim sponsoru olarak her iki takıma destek vermekten büyük coşku duyduklarını belirtti.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun bünyesindeki A Milli Kadın ve Erkek Voleybol Takımları'nın 2020'den bu yana resmi giyim sponsoru olan Kiğılı'da şampiyonluk coşkusu yaşanıyor.

Kiğılı'dan yapılan açıklamaya göre, FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak dünya sıralamasında ilk basamağa oturan Filenin Sultanları'nın ardından, Challenger Kupası'nda şampiyon olarak, Milletler Ligi'ne yükselmeye hak kazanan "Filenin Efeleri" A Milli Erkek Voleybol Takımı tüm Türkiye'yi olduğu gibi her iki takımın 2020'den bu yana resmi giyim sponsoru olan Kiğılı'da büyük coşku yarattı.

A Milli Kadın Voleybol Takımından Hande Baladın, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Milli Takım Menajeri Pelin Çelik ve Kadın Milli Takım Antrenörü Daniele Santarelli ile A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın başarılı isimleri Arslan Ekşi, Adis Lagumdzija, Efe Bayram, Bedirhan Bülbül, Burutay Subaşı, Faik Samed Güneş, başantrenör Alberto Giuliani ve Menajer Onat Kurt, moda fotoğrafçılığının önemli ismi Tamer Yılmaz'a, resmi giyim sponsoru Kiğılı'nın kendileri için hazırladığı özel kıyafetlerle poz verdi.

Açıklamada, Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri ile yapılan geleneksel fotoğraf çekimi, bu yıl kazanılan şampiyonlukların etkisiyle daha anlamlı hale geldiği belirtiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hilal Suerdem, Türk voleybolunun dünya arenasında şampiyonluk kürsüsüne çıkmasından ve her iki takımın da aldığı şampiyonluklardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Suerdem, "Hem Filenin Sultanları hem de Filenin Efeleri başarılarıyla Türk milletine sonsuz bir mutluluk yaşatırken, gençlerimizin önüne de yepyeni bir vizyon koydu. Başta Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere teknik ekipleri ve birbirinden başarılı voleybolcularımızı can-ı yürekten kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Suerdem, Milletler Ligi Şampiyonu Filenin Sultanları'na, Almanya'nın Düsseldorf kentinde devam eden CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda başarılar dilediğini aktardı.

Kaynak: AA / Spor

Filenin Sultanları Voleybol Spor Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title