Haberler

Kesimal Geri Dönebilir

Fenerbahçe'de bu sezon başında kadro dışı bırakılan defans oyuncusu Serdar Kesimal, defansta gelişen acil ihtiyaçlar dikkate alınarak affedilebilir.

Webo'dan ince mesaj!

Sezon başında teknik direktör Ersun Yanal'ın teknik sebeplerden dolayı kadroda düşünmediği Serdar Kesimal'ın takıma geri dönmesi bekleniyor.

Uzun süredir çalışmalarını tek başına sürdüren Serdar, devre arasında istediği bir takım bulamadığı için Fenerbahçe'de kalmıştı. Yıllık ücretini düzenli bir şekilde alan savunma oyuncusuna, Joseph Yobo'nun gidişi, Egemen Korkmaz'ın cezalı duruma düşmesi sonrası oluşan stoper ihtiyacı nedeniyle af çıkacağı belirtildi. Teknik heyetin hem para ödenilen bu oyuncudan yararlanmak istediği, hem de oynaması halinde sezon sonunda daha kolay satılabileceğini düşündüğü kaydedildi.

Serdar'ın takıma dönmesine yeşil ışık yakan Yanal'ın bu oyuncuyla önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı ve kesin kararın verileceği bildirildi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Serdar Kesimal Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title