Haberler

Kerem'den maç sonu çok konuşulacak Fenerbahçe sözleri

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin ekstra bir motivasyon olduğunu belirtti. Aktürkoğlu, "3 puandan bir şey düşünmüyorduk. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ekstra bir motivasyon oldu" dedi.

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, 5-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE PUAN KAYBEDİNCE MOTİVE OLDUK"

Maç hakkında konuşan Kerem, Fenerbahçe'ye de değindi. Aktürkoğlu, "Çok konsantre bir şekilde buraya geldik. 3 puandan bir şey düşünmüyorduk. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ekstra bir motivasyon oldu" dedi.

"MÜKEMMEL OYNADIK"

Mücadeleyi değerlendiren yıldız futbolcu, "Bence mükemmel oynadık. Trabzonspor deplasmanında 5 atmak kimseye nasip olmaz. Sonuna kadar hak ettik. Taraftarlara armağan olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Trabzonspor Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 2 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 2 Haziran burç yorumları nedir? Lewandowski kaç yaşında, bu sene kaç maç yaptı, kaç gol attı?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (16)

Melik Yılmaz:

Kuşlarrrr ağlıyor Zahaahaha

317
91
yanıtYanıtla
Ahmet 21:

Güldürdün beni gece gece. Zahahahaahhaha :))

yanıt158
yanıt31
Ahmet 21:

Kadınköyde GS şov yapacak Fenere, ondan sonrada ağlayıp zırlayacaklar.

195
65
yanıtYanıtla
Hilal Şengöz:

Şimdiden başladılar ağlamaya her zamanki gibi

yanıt71
yanıt22
musti kayık:

gs kafasındaki takkeyi arkasındaki amerikalıyı çıkartıp oynasa gt açıkta kalır.gs fb maçı öncesi kimi cezalandıracaklar yine fb de ...

yanıt37
yanıt78
Ahmet Melih ALEMDAR:

Futbol hatalar oyunu. Daha 17 hafta var. Arada Avrupa maçları da var. Köprünün altından daha çok sular akar. Mental olarak kim sağlam kalırsa o şampiyon olur.

171
13
yanıtYanıtla
musti kayık:

trabzon yattı demiyorsunuzda...sizin kadar kollanan tutulan takım yok....malum gücünüz halen arkanızda...trabzon sırf fb düşmanlığı yüzünden eşlik yaptı size, yattı

53
70
yanıtYanıtla
Hilal Şengöz:

Trabzon bize niye bilerek yenilsin kendi sahasında hemde 5-1 sırf fb düşmanı diye herzamanki gibi yine sizden başka biri kazanınca şikeyle yendiler tüm hakemler sizin arkanızda olunca hiç bişey yok hakkımızla aldık daha fazla ağlamayın yendik işte sizi

yanıt46
yanıt32
Hilal Şengöz:

Yürü be Keremim Bu takım bu sene söke söke şampiyon ??¦???

72
45
yanıtYanıtla
Hilal Şengöz:

Yürü be Keremim bu takım bu sene söke söke şampiyon ??¦???

30
23
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title