Haberler

Kentin Tek Sporcusu, Olimpiyat Yolunda

Eskişehir'de yürüyüş branşında kentin tek sporcusu olan ve İstanbul'daki 16 Yaş Altı Atletizm Salon Şampiyonası'nda ikinci olan Hüseyin Aktaş, 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olimpiyatlarda Türkiye'ye temsil etmek için hazırlanıyor Aktaş'ın antrenörü Gökhan Dede: "Hüseyin ile 2020 olimpiyatlarına katılmaya hedefliyoruz.

DENİZ AÇIK - Eskişehir'de yürüyüş branşında kentin tek sporcusu olan ve 25-26 Ocak'ta İstanbul'daki 16 Yaş Altı Atletizm Salon Şampiyonası'nda ikinci olan Hüseyin Aktaş (13), 2020 yılında Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleştirilecek olimpiyatlarda Türkiye'ye temsil etmek için hazırlanıyor.

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörlerinden Gökhan Dede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Emine Cahide Karaali İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören Aktaş'ı 3 yıl önce yaptıkları okul taramasında keşfettiklerini bildirdi.

Zamanla öğrencisinin yürüyüş sporuna elverişli olduğunu belirlediğini anlatan Dede, şöyle konuştu:

"Yürüyüş branşının Eskişehir'deki tek sporcusu. İstanbul'da gerçekleştirilen 16 Yaş Altı Atletizm Salon Şampiyonası'nda 2 bin metrede Türkiye ikincisi oldu. Yürüyüş branşı çok zor ancak zevkli bir spor türü. Gerçekleştirilen son üç olimpiyat şampiyonasında ülkemizi temsil eden yürüyüşçülerimiz var. Biz de Hüseyin ile 2020 olimpiyatlarına katılmaya hedefliyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sporcumun seviyesini üst düzeye çekiyoruz. Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy ile Fuzuli Tuğrul hocamız bize destek veriyor."

Hüseyin Aktaş ise sakatlığından dolayı iyi hazırlanmadan katıldığı şampiyonada ikinci olduğunu kaydetti.

Ailesi ile antrenörü Gökhan Dede'nin desteğiyle başarılı olacağını vurgulayan Aktaş, "Başarının yolu kendime ve hocama güvenmekten geçiyor. 2020 yılında Tokyo'da düzenlenecek olimpiyatlara katılmayı hedefliyorum. Eskişehir'i ve hocamı mahcup etmek istemiyorum" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Aktaş Gökhan Dede Eskişehir İstanbul Spor Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title