Haberler

Kazakistan'da küllerinden doğan Vagner Love, ligin en iyi forveti seçildi

Güncelleme:

Kazakistan'ın Kairat Almaty takımında forma giyen 36 yaşındaki Vagner Love, ligde oynadığı 13 maçta 7 gol atıp 7 de asist yaptı. Brezilyalı forvet bu performansıyla ligin en iyi golcüsü ilan edildi.

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde siyah-beyazlı formayla gollerini sıralayan Vagner Love, ilerleyen yaşına karşın skorer kimliğinden bir şey kaybetmedi. Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra önce ülkesinin Corinthians ekibine giden Brezilyalı oyuncu, buradan Kazakistan'ın yolunu tuttu.

EN YÜKSEK SKOR ORTALAMASINA ULAŞAN İSİM

Kairat Almaty takımında başarılı bir performans sergileyen 36 yaşındaki Vagner Love ligde forma giydiği 13 maçta 7 gol, 7 asiste imzasını attı. Takımının zirvede olduğu Kazakistan liginde deneyimli forvet, en yüksek skor ortalamasına ulaşan isim oldu.

Kazakistan Ligi tarafından gerçekleştirilen bir anket çalışması da Vagner Love'u ligin en iyi golcüsü ilan etti. Ligdeki en iyi santrforu, teknik direktörler ve futbolcular oyladılar. Vagner Love'un ilk sırayı aldığı ankette, takım arkadaşı Aimbetov ikinci, Kaysar takımının Gürcü golcüsü Elguja Lobjanidze üçüncü oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kazakistan Beşiktaş Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (1)

):

:)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title