Haberler

Kayserispor, Sinan Bolat'ı TFF'ye Şikayet Etti

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, geçtiğimiz sezon takımı küme düşürdüğünü iddia ettiği Sinan Bolat'a 60 bin TL para cezası kesti, TFF'ye şikayet etti.

Galatasaray'ın milli file bekçisi Sinan Bolat ile eski takımı Kayserispor arasında ilginç bir dava başladı.

Kayseri yönetimi, Sinan'ın düşük performansı nedeniyle takımın ligden düştüğünü ileri sürerek tecrübeli kaleciyi TFF'ye şikayet etti ve 60 bin TL para cezası kesti. Sezon başında G.Saray'a transfer olan Sinan da buna karşılık Kayserispor'a alacakları ödenmediği için 788 bin TL'lik dava açtı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Sinan Bolat Kayserispor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

izmirli:

beyin bedava ne alaka şimdi gol atama defansta hatalar yap sonra kaleciyi suçla

18
0
yanıtYanıtla
cimbom:

iyiki düşmüş

9
7
yanıtYanıtla
murat murat:

performansından memnun değilsen çek yedeğe niye oynattın o zaman, salih dursunu niye sattın, hasan ali''yi niye sattın, kesimal''i niye sattın, nobre''yi niye aldın, biseswar neden hep yedekti, ambrabattan 8 milyon kazandın yerine kimi aldın? (not:kayseriliyim)

9
0
yanıtYanıtla
cengizhan38:

sen yillardir starlarini sat , ondan sonra camur atmaya bak, ben kadir hasin evlatlari olsam o stadida alirim elinden, ticaret yapacagiz diye bir adim ilerlemiyoruz, bu Kadar iyi futbolcu satlirm arkadas, murat murata katiliyorum, bende kayseriliyim, fakat bu geldigimiz hale bak, nerdeyse 2. lide düsecegiz, , yazik

5
0
yanıtYanıtla
Adınız Yazıncimbom:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın iyi olmuş

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title