Haberler

Kayserispor-Adana Demirspor Maçına Atanan Hakem Kadir Sağlam'ın Geçmişi

Güncelleme:

Süper Lig'in 13.haftasında oynanacak Kayserispor-Adana Demirspor maçına atanan hakem Kadir Sağlam, daha önce 4 kez Kayserispor maçında, 10 kez de Adana Demirspor maçında düdük çalmıştır.

Kayserispor- Adana Demirspor maçına atanan hakem Kadir Sağlam, 4 kez Kayserispor 10 kez de Adana Demirspor maçında düdük çaldı.

Süper Lig'in 13.haftasında oynanacak Kayserispor-Adana Demirspor maçına atanan hakem Kadir Sağlam, ilk kez iki takım arasındaki bir maçı yönetecek. Ankara Bölgesi Süper Lig hakemi, bugüne kadar 4 kez Kayserispor maçında, 10 kez de Adana Demirspor maçında düdük çaldı. Kadir Sağlam, bu sezon Adana Demirspor'un 1 maçını yönetirken, Kayserispor'un maçlarında ise hiç görev almadı. Kadir Sağlam'ın yönettiği maçlarda Kayserispor, Başakşehir ve Hatayspor'u mağlup ederek 2 galibiyet, Konyaspor ve Karagümrük'e yenilerek 2 mağlubiyet aldı. Kadir Sağlam'ın yönettiği maçlarda Adana Demirspor, 5 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi elde etti.

Adana ekibinin son olarak Trabzonspor'u 1-0 yendiği maçta Kadir Sağlam düdük çalmıştı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Kadir Sağlam Kayserispor Adana Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title