Haberler

Kayaklı Koşu 1. Etap Yarışları Erzurum'da Başladı

Güncelleme:

Kayaklı Koşu 1. Etap Yarışları, 19 ilden 294 sporcunun katılımıyla Erzurum'da başladı. Yarışlar, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenleniyor ve iki gün sürecek. Yarışlarda başarılı olan sporcular milli takıma seçilecek.

Kayaklı Koşu 1. Etap Yarışları, 19 ilden 294 sporcunun katılımıyla Erzurum'da başladı.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Kandilli Kayak Merkezi'nde düzenlenen yarışlar, iki gün sürecek.

Türkiye Kayak Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Elkamer Darel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışlarda başarılı olacak sporcuların milli takıma seçileceğini belirterek, "Yarışlarda uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek başarılı sporcular çıkacak. Bütün önlemler alındı. Organizasyona yoğun katılım var. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle organizasyonumuz başladı." dedi.

Darel, kayaklı koşuda ikinci etabın farklı şehirlerde düzenleneceğini anlatarak, "Birinci ve ikinci etap yarışlar tamamlandıktan sonra Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası olacak. Sezon için ulusal yarışlarımız oluyor. Genellikle kış turizmi ve sporlarıyla ön planda olan Erzurum'da bu yarışların düzenlenmesi güzel. 2-12 Mart'ta Erzurum'da İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları düzenlenecek. Kandilli Kayak Merkezi'nde düzenlenecek olimpiyatlarda hem biatlon hem de kayaklı koşu branşlarında yarışlar gerçekleştirilecek." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kayak Federasyonu Türkiye Erzurum Milli Takım Spor Güncel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi ile ilgili ABD'den ilk açıklama

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi ile ilgili ABD'den ilk açıklama

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3'ü polis 7 kişi tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3'ü polis 7 kişi tutuklandı

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title