Haberler

Kaya Çilingiroğlu'ndan tartışma yaratacak sözler: Erkek erkeğe öpüşmeye karşıyım

Güncelleme:

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, verdiği röportajda salgına karşı alınan önlemlerden bahsederken "Tokalaşmaktan ve sarılmaktan hiç haz etmem. Hele erkekle öpüşmenin son derece karşısındayım" diyerek gündeme bomba gibi girdi.

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, normalleşme sürecinin başlamasıyla oğlu Kaya ile Bodrum'a tatil yapmaya gitti. 56 yaşındaki Çilingiroğlu, Posta'ya verdiği röportajda tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

"KORONAVİRÜS TEST SONUCUM NEGATİF ÇIKTI"

Karantina döneminin zorluğundan bahseden Çilingiroğlu, "Moral bozucu bir süreç yani. Gerçi ben televizyoncu olduğum için dışarı çıkma hakkım vardı ama çıkmadım. Çıksam nereye gidecektim? Oğlanın yanına, bir de Hülya'nın (Avşar) yanına gittim, o kadar yani. Ama psikolojik olarak çok etkilenmedim ve hiç korkmadım. Mukadderata çok inandığım için 'olacak olan olur' diye bakarım. Test olmuştum, o da negatif çıkmıştı zaten. Herkes birbirini kaybedecek eninde sonunda. Bu, önüne geçilebilecek bir durum değil. Benim sağlığımda benim sevdiklerim gitmesin de... Bana ne olursa olsun. Kimsenin acısını görmek istemem" dedi.

"ÖLENLERİN YARISI ECELİYLE ÖLÜYOR"

Normalleşme sürecini değerlendiren ünlü isim sözlerine şöyle devam etti: "Bence verilen karar doğruydu. İnsanlar koronayla bağışıklık sistemi sayesinde savaşacak. Ben ölenlerin de yarısının eceliyle öldüğünü düşünüyorum. Bu benim fikrim tabii. Doğrudur ya da yanlıştır bilemem."

Kaya Çilingiroğlu'nda tartışma yaratacak sözler: Erkek erkeğe öpüşmeye karşıyım

"MAAŞIM OLDUĞU İÇİN EKONOMİK SIKINTI YAŞAMADIM"

"Ekonomik olarak sıkıntı yaşamadım. Benim belirli bir maaşım var. Paramı aldım ama insanların çoğu bu sıkıntıyı yaşadı. Yaşayacaklar da zaten. Bütün mekanlara bakıyorum, bomboş. Ekonomik açıdan çok darbe vurdu insanlara. Günübirlik çalışanlar var, işten atılanlar var. Var da var. Eee sanatçılar da bunu epey konuştu, onlar da sahneye çıkamıyor. Spor dünyası da çok etkilendi.

"ERKEKLE ÖPÜŞMEYE KARŞIYIM"

Salgına karşı alınan tedbirlerden bahseden Kaya Çilingiroğlu, gündemi sarsacak sözlerine şunları ekledi: "Ya ben zaten tokalaşmak ve sarılmaktan hiç haz etmem. Hele erkekle öpüşmenin son derece karşısındayım. Ve bunu mümkün mertebe yapmayan bir insanım. Ellerimi iyi yıkarım, ben bu el yıkamayı ameliyathanede öğrendim. O zaman yaşım 6-7 idi. Dolayısıyla bir cerrah gibi elimi yıkarım. Bana hijyen konusunda koronanın öğrettiği çok bir şey yok."

"YOLDA BENİ ÖPMEK İSTEYEN İNSANI İSTEMİYORUM"

"Öpüşmek ne demek abi? Erkek erkeğe öpüşmek, kafa tokuşmak ne kadar normal sizce? Ne kadar gereksiz bir eylem. Hem sıcakkanlı Akdeniz insanlarıyız biz. Sıcakkanlılığımızı daha başka şeylerde gösteririz. Erkek erkeğe öpüşme ile sıcakkanlılığın ne ilgisi var. Korona var, şimdi yapmıyoruz, neremiz eksildi? Ne yani şimdi sıcakkanlı değil miyiz? Bu süreç bitse de ben bunları yine yapmayacağım. Mesela sokakta geliyor, tanımadığın bilmediğin bir adam seni öpmeye çalışıyor. 'Abi gel öpeyim' diyor. Ne alakası var? Öpmesin kardeşim, istemiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Koronavirüs Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

aga:

dogru bir suru yakala var sarilip øpmek ne anlar ise bir de kadinlar arasi var benzeri durum bazi tarikatlar da bes dk sarilir sacma sapan haraket yapar dua eder gibi salak bir durum var ne gerek ise sanki dunyanin en iyis muslimani sen baskasini musliman gørmez bir yere baglanmis ølum konusun da hakli sayilir yarisi ecel ile de o an virus var ise ise ilk virus sistem girer zor durum

3
2
yanıtYanıtla
adil:

Ne olayı ne yaratması ağzınızı toplayın her normal insanın söyleyeceği sözü söylemiş adam.

3
1
yanıtYanıtla
kara:

adam haklı arkadaş bende öpmem genelde hele şu dönemde asla. . . . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
crn:

yolda seni öpmek isteyenin ben zaten aklından kuşku duyarım.

1
1
yanıtYanıtla
vb?:

eee spor haberlerinde ne işi var bu futbolcu mu yönetici mi vb?

1
1
yanıtYanıtla
KÜRT OĞLU:

Seni hiç sevmem Laz oğlu, ama ilk defa seninle aynı fikirdeyim.

1
1
yanıtYanıtla
Artvinli:

Bırak bu işleri çilingiroğlu bizim kültürümüzde dostunu arkadaşını gördünmü sarılırız tokalaşırız virüs bitsin aynı şekilde bu devam edecektir ama sen konuyu başka şekle çevirmişsin öpüşmek diye aklın zaten böyle konulara çalışıyor zaten aklın olsaydı aile, nden bir sürü mal mülk kalmıştı yıllarca alemlerde yedin bitirdin şimdi akıl veriyorsun vatandaşa. senin zaten konumun nedir mesleğin nedir onu anlat

1
0
yanıtYanıtla
Gezegen:

Bende. . . . . Tamamen karsiyim. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title