Haberler

    Kartal Sonunu Getiremedi: 1-1

    UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçta sahasında Yunanistan ekibi Asteras Tripolis ile 1-1 berabere kaldı.

    UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, ilk maçta sahasında Yunanistan ekibi Asteras Tripolis'i konuk etti. Temsilcimiz öne geçtiği maçta son dakikalarda yediği golle bir puana razı oldu.

    Maç öncesinde başlayan yoğun yağış nedeniyle zemin bir hayli ağırlaşırken ilk yarı tamamlanmadan birçok bölümde çimin kalktığı görüldü. Bu durum da oyuncuları top kontolünde zaman zaman zorluk çıkardı.

    TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ Mİ?

    Maça müthiş bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta henüz 7. dakikada kaleyi cepheden gören noktadan Oğuzhan'ın kullandığı serbest vuruşta top önce üst direğe ardından da çizgiye çarpıp oyun alanına geri döndü. 9. dakikada ise Gökhan Töre'nin sağ çaprazdan sert şutu üstten auta çıktı

    Baskısını sürdüren Beşiktaş'ta 17. dakikada sol kanattan Motta ceza alanına ortasını yaptı. Mustafa, ceza alanı yayı üzerindeki Olcay'a topu bıraktı. Ancak Olcay topa istediği gibi vuramayınca top üstten auta çıktı.

    ASTERAS GOLE YAKLAŞTI

    22. dakikada Panteliadis sağ kanatta Necip'ten sıyrıldı ve yerden kaleye paralel ortasına Tolga'da müdahale etmeyince Badibanga arka direkte topa dokunamadı. 26. dakikada etkili gelen Asteras'ta Zisopoulos, topla ilerleyip sağ çaprazdan uzak köşeye yerden vurdu. Sert şut direk dibinden auta çıktı.

    YİNE SAKATLIK

    Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş, sakatlıklara bir kurban daha verdi. Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek sol bacak üst adalesinden zorlama nedeniyle sakatlandı. Mustafa saha kenarına sekerek gelirken 30. dakikada yerine Cenk Tosun girdi.

    GÖKHAN'DAN NEFİS GOL

    Maçın 33. dakikasında Gökhan Töre orta sahada aldığı topu çok iyi taşıdı ve Oğuzhan ile verkaça girdikte sonra ceza alanı yayı üzerinden sol ayağı yerden sert şutu sonrasında kale direğine de çarptırdığı topu ağlarla buluşturdu: 1-0

    36'da ceza alanına sol kanattan giren Cenk, yerden ortasını yaptı ve Zisopoulos'un uzaklaştırmak istediği top ceza alanı yayı üzerindeki Oğuzhan'ın önünde kaldı ancak Oğuzhan'ın sert şutu yine üstten auta çıktı. 39'da ise sağ kanattan Lluy'in ceza alanına ortasına ön direğe hareketlenen Barrales kafa vuruşu yaptı ve yere de çarpan top yakın kale direği dibinden auta çıktı.

    Maçın 44. dakikasında Oğuzhan'ın sert ortası Asteraslı oyuncudan da sekerek arka direkteki Gökhan'ın önünde kaldı ve Gökhan'ın ters ayağı ile şutu farklı bir şekilde auta çıktı. İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

    İKİNCİ YARI

    Beşiktaş'ın baskılı oyuncu ikinci yarıda da devam etti. 53. dakikada Motta'nın ara pasında Olcay, yakın direğe yerden sert vurdu. Top yan ağlarda kaldı. 66'da Olcay Şahan rakip ceza alanını sol çaprazından sert bir şut çıkardı ancak bu top farklı şekilde üstten auta çıktı.

    SOSA SİFTAH YAPTI

    Beşiktaş'ın yeni transferi Jose Sosa, maçta son 20 dakikaya girilirken ilk kez siyah-beyazlı formayla oyuna girdi. 71'de Sosa'nın sol çaprazdan kale ağzına ortaladığı serbest vuruşta kaleci topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

    Maçın 73. dakikasında Sosa'dan pası alan Gökhan Töre, sağ çaprazdan sert vurdu. Top kalecinin üstüne gitti. 77'de rakibi az adamla yakalayan Beşiktaş'ta Olcay'ın kale önünde boş pozisyonda bulunan Cenk Tosun'a pasını golcü oyuncu kontrol edemedi.

    KARTAL SONUNU GETİREMEDİ

    79. dakikada Asteras golle burun buruna geldi. Rolle'nin ceza alanına girmesine son anda Veli Kavlak yatarak müdahale ederek topu kornere gönderdi. 87. dakikada Rolle'den pası alan Facunda Parra, sol ayağıyla uzak köşeye düzgün vurdu ve skoru eşitledi: Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Asteras Tripolis Yunanistan Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title