Haberler

Kartal'da 5 eksik! İşte Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kadrosu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası yarı final turunda MKE Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu açıklandı. Siyah-beyazlıların kafilesinde sakatları süren ve tedavilerine devam edilen Serkan Emrecan Terzi, Onur Bulut, Semih Kılıçsoy, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl yer almadı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında 23 Nisan Salı günü sahasında Mke Ankaragücü'nü konuk edecek. Siyah-beyazlıların kamp kadrosu belli oldu.

5 EKSİK VAR

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 5 ismin yoksun çıkacak. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "MKE Ankaragücü mücadelesinin ardından sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl, MKE Ankaragücü ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmediler." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın Ankaragücü kamp kadrosu şu şekilde;

Kartal'da 5 eksik! İşte Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kadrosu

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Türkiye Kupası Tayfur Bingöl Onur Bulut Ankaragücü Beşiktaş Türkiye Bingöl MKE Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

kripto para:

ghzell abou yu kadro disi birakan o meshur gatfather icimizden gecti

5
1
yanıtYanıtla
Hasan Vurgun:

6 eksik rebiç yok

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title