Haberler

Karşıyaka, Karagümrük Maçını Kaybederek 3. Lige Düştü

Türk futbolunun köklü takımlarından Karşıyaka, Karagümrük'le oynanan maçı 1-0 kaybedip 3. Lige düştü.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma hesapları yapan Cihat Arslan yönetimindeki Karşıyaka, ateş hattının hemen üzerinde yer alan Karagümrük ile karşılaştı. İzmir Atatürk Stadında oynanan mücadelede Karşıyaka, Karagümrük'e 1-0 yenildi ve bitime 3 hafta kala küme düştü.

Karagümrük, maçın 50. dakikasında Burak Göksel'in golüyle maçı 1-0 kazandı. Puan ve puanlara ihtiyacı olan Karşıyaka, sahasında oynadığı maçta hedefine ulaşamayınca, küme düşmekten kurtulamadı.

KARŞIYAKA 3. LİGE DÜŞTÜ

Ligde 21 puanda kalan Karşıyaka, gelecek sezon 3. Ligde mücadele edecek. Karagümrük ise bu galibiyetle 34 puana ulaştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta gelecek hafta Karşıyaka, Konya Anadolu Selçukspor'a konuk olacak. Karagümrük, Bugsaş Spor'u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cihat Arslan Karşıyaka İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (6)

Fb 1 fb 2:

Darısı sivasın başına

13
6
yanıtYanıtla
Zamazingo:

Zamanında okutursan efsane göztepe diye sela başına bunlar gelir kimseyie dalga geçmiyeceksin düşmez kalkmaz bir Allah

6
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Beter ol karşıyaka şimşekler gelsin kurtarsın sizi

4
0
yanıtYanıtla
28:

Karşıyaka küme düşünce aklıma Karşıyaka''nın o dönemdeki adı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oyandığı ve ''AL GÜLÜM VER GÜLÜM MAÇI'' adıyla meşhur olan maç aklıma geldi. Giresunspor öyle ya da böyle 2. Lig''e düştüğü o maçtan sonra tekrar 1. Lig''e çıktı. Biz Karşıyaka''ya 3. Lig''de ebesinin damındaki kiremitlerin rengini görmesini temenni ediyoruz.

3
0
yanıtYanıtla
Erdem:

Göztepe amatöre düşmedi mi? Aliağa ile hülle yapıp lige dönmedi mi? Neyin kafasını yapıyorsunuz? Biz şanımızla gider, şanımızla döneriz.

2
1
yanıtYanıtla
BÜYÜKALTAY:

KARŞIYAKA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title