Haberler

    Karşıyaka'da Tuncay Şanlı Sesleri

    Güncelleme:

    Yeni sezonda Süper Lig'e yükselmenin planlarını yapan Karşıyaka, Katar'da futbol hayatına devam eden Tuncay Şanlı'yı transfer etmek istiyor.

    Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Karşıyaka'da hareketli saatler yaşanıyor. Karşıyaka'nın yarın yapılacak genel kurul öncesi başkan adaylarından Ali Erten'i destekleyeceğini açıklayan Erdal Acar'ın iyi niyet göstergesi olarak yeşil-kırmızılı kulübün 1 milyon 350 bin lira tutarındaki transfer yasağını kaldırması camiayı heyecanlandırdı.

    HEDEF SÜPER LİG

    Acar'ın bu somut adımı, 'Karşıyaka'yı Süper Lig'e çıkaracağız' söylemlerinin ardından yeşil-kırmızılı kulübün transfer piyasasının en renkli kulüplerinden birisi olabileceğinin de sinyallerini verdi.

    ÜÇ BOMBA BİRDEN

    Kulübe yakın çevreler Ali Erten'in başkanlığa gelmesi halinde Erdal Acar'ın futbol şubesine sponsor olacağını ve yıldız transferler yaptıracağını iddia etti. Yeşil-kırmızılılarda Tuncay Şanlı, Sivassporlu Aatif Chahechouhe ve Michael Eneramo gibi isimleri anılmaya başlandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tuncay Şanlı Erdal Acar Karşıyaka Katar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
    500

    Yorumlar (13)

    Kürt Mobil-IOS:

    Oylarımız akp ye hdp baracı ğeçerse pkk köylere indi demktir bu da masum kürt hlkının sonudur artık buldu kızları dağa götürürler iyi düşünün bnm kürt kardeşlerim eğer böle bili olursa öteki tarafta iki elimde yakanıxdaa

    14
    6
    yanıtYanıtla
    bursadan:

    kürt türk kardeştir selo kalleştir bahçeli ve kemal de kalleştir

    3
    6
    yanıtYanıtla
    cuppeli hocamobilWeb@haberler.com:

    40 yasindaki tuncayami kaldi koskoca ksk

    5
    3
    yanıtYanıtla
    freedom_58:

    karşıyaka=öteki yaka:) geldiğin gibi gidersin seneye.

    2
    5
    yanıtYanıtla
    almanya:

    ya tuncay ahi gitmis vah kalmis nereye gelse is yaramaz artik pili bitti onun

    5
    1
    yanıtYanıtla
    ibrahimovici getirin:

    Tuncay top oynamayi bilmiyor, ,

    4
    1
    yanıtYanıtla
    malatyadan:

    Yeni Malatyaspora daha yakın diyorlar

    4
    1
    yanıtYanıtla
    tas firin:

    off, super olur, inşallah. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    cuppeli hocamobilWeb@haberler.com:

    Bitmis adamlar bunlar ksk yeni yuzler gerekli

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Jack gelemeyecek:

    Bu hala yaşıyor mu la

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title