Haberler

Kardemir Karabükspor, Transfer Çalışmalarını Sonlandırdı

Kulüp Basın Sözcüsü Gölbek: "10 futbolcuyu renklerimize bağlayarak transfer dönemini kapattık"

Kardemir Karabükspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, "10 futbolcuyu renklerimize bağlayarak transfer dönemini kapattık" dedi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 Haziran'dan başlayan ve yarın son erecek 2013-2014 sezonu 1. transfer döneminde 10 futbolcuyu kadrolarına kattıklarını ve 11 oyuncuyla da yollarını ayırdıklarını söyledi.

Hedefleri doğrultusunda yere sağlam basan bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Gölbek, şunları kaydetti:

"10 futbolcuyu renklerimize bağlayarak transfer dönemini kapattık. Bu sezonun ilk transfer döneminde, PSV Eindhoven forması giyen kaleci Boy Waterman, Beşiktaş'tan Emre Özkan ve Erkan Kaş, Fransa'nın RC Lens takımında forma giyen Malili orta saha oyuncusu Samba Sow, Fenerbahçe'den Beykan Şimşek, Fransa 1. Lig takımlarından AS Nancy'de forma giyen Sebastien Nicolas Puygrenier, Kayserispor'dan defans oyuncusu Eren Güngör, İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında forma giyen Morten Gamst Pedersen, Galatasaray'dan Furkan Özçal ve Werder Bremen'den Joseph Eneojo Akpala'yı kadromuza kattık."

Takımdan ayrılan futbolcular hakkında bilgi veren Gölbek, "Kalecimiz Vjekoslav Tomiç'i Sheriff Tiraspol'a, Hakan Söyler'i Elazığspor'a, Kağan Söylemezgiller'i Çaykur Rizespor'a, Anıl Karaer ve Güven Varol'u Mersin İdmanyurdu'na, Luton Shelton'u Volga'ya, Umut Sözen'i Manisaspor'a ve Armand Deumi'yi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a gönderdik. Anthony Seric, Birol Hikmet ve Ufuk Selim Teber ise bizden ayrılan diğer futbolcular" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA / Spor

Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title