Haberler

Kardemir Karabükspor, Mehmet Yüksel ile 'Devam' Dedi

Kardemir Karabükspor'da gerçekleşen olağanüstü genel kurul sonucu tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Yüksel, tekrar kulüp başkanı olarak seçildi.

Kardemir Karabükspor'da gerçekleşen olağanüstü genel kurul sonucu tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Yüksel, tekrar kulüp başkanı olarak seçildi.

Kardemir Karabükpor'da 2 Mart'ta ertelenen olağanüstü genel kurul, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Spor Salonu'nda gerçekleşti. Açılış ve yoklama ile başlayan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Kongre'de konuşan Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel, "Ben Karabük ve Karabükspor'u çok seven biri olarak yola çıktım. Yapamadıklarım için sizden özür diliyorum. Ben Karabük'ü kendim gibi düzgün sanıyordum. Farklı kafaların arkasında oyunun içinde oyun olduğunu düşünmüyordum. Herkesin yanımızda olabileceğini ve Karabükspor için bir şeyler yapabileceğini düşünüyordum. Yaşadıkça gördüm ki Karabükspor'u sevenin olmadığını farklı olayların olduğunu, farklı oyunlar olduğunu gördüm. Bunu görmem zaman aldı. Bu esnada hatalarım olmuştur" dedi.

"Kimse Karabükspor'u ağzına almıyor"

Göreve geldiğinden beri transferi açabilmek için mücadele verdiğini belirten Yüksel, "Transferi açabilmek için yüzde 95 seviyelerin getirdim. Vergi ve SGK borcu yoktur kağıdı kalmıştı. Şehrin büyükleriyle görüştüğümde sadece Rafet Vergili üzerine düşeni yapacağını söyledi. Bizim transferimiz açılabilecek pozisyondaydı. Karabüklü vekillerinden destek istedim, olmadı. Hiçbir vekil veya başkan kimse Karabükspor'u ağzına almıyor. Acaba bu emri kim vermiştir. Sürekli burada basındaki arkadaşlarla farklı algıyla farklı şeyler yapmaya çalışıyorlar. Onlar da sürekli Karabükspor'u düşünmeleri gerekirken olaylar farklı yerlere gidiyor. Konuştuklarında o onun adamı, şu şunun adamı diyorlar. Kulüpte farklı olaylar olmuş. Kulübün ne kadar neyi vardı ben de tam net görememiştim. Benim için de onun adamı diyorlar" diye konuştu.

"Ben kulübün ayakta kalmasını istiyorum"

"Daha önceden kulüpte farklı olaylar olmuş" diyen Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zaman içerisinde olayları net görmeye başlamıştım. Daha önceki konuşmamda kulübün kayyuma gitmesini veya benden başka yönetecek olan varsa yönetmesini, kayyuma gittiğinde sorunlar çözülecekse de çözülmesi için dedim. Fakat 15 gündür şehrin büyükleri kayyuma verilmesi halinde tasfiye edileceğini söylüyorlar. Ben tasfiye değil, kulübün ayakta kalmasını istiyorum. Kulüpte hesap sorulmasını istiyorum. Kayyuma gittiğinde bu hesabın sorulmayacağını, oyunun içindeki oyunu ve ben de bu oyuna alet olacağımı düşündüğüm için müsaade etmiyoruz. Kayyuma gittiğinde bu işin çözüleceğini taahhüt eden varsa adaylığımı çekeceğim. Ben kendim de kayyuma gitmesi için mücadele verdim. Fakat 15 gündür kulübü kayyuma bıraktığımızda tasfiye edileceği söyleniyor. Ben bu kulübün tasfiye edilmesini istemiyorum. Benden daha iyi yönetilmesini istiyorum. Daha iyi yönetilecekse olağanüstü kongre kararı alarak kayyuma bırakabilme ihtimali var."

"Bize şu anda destek lazım"

10 gündür kayyum ve savcılık üzerindeki dosyalarla ilgilenmeye başladığını ifade eden Mehmet Yüksel, "Konular savcılığa verilmiş, hazırlanma aşamasında ama dosyalar hazırlandıktan sonra mahkeme aşaması olacak. Mahkeme aşamasında ne yaşayacağız. Ama bu takım battıktan sonra bu olaylar bittikten sonra burada ceza gelse bize ne fayda olacak. Bize şu anda destek lazım. Birlik beraberlik lazım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde başkan seçilen Mehmet Yüksel yönetimindeki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Recep Özdemir, Serdar Acar, Necati Kodoloğlu, Erol Topçuğlu, Atilla Burgaz, Köksal Yılmaz, Murat Aslan, Resul Akyol, Alparslan Kamil Yılmaz, Ersin Büyüktepe, Kerem Demir ve Ahmet Çetin" - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Mehmet Yüksel Karabük Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title