Haberler

Kardemir D.ç. Karabükspor Jahic ile Yollarını Ayırdı

Kardemir D.Ç Karabükspor, defans oyuncusu Sanel Jahic ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesih etti.

Kardemir D.Ç Karabükspor, defans oyuncusu Sanel Jahic ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesih etti.

Takım ile Gerede kampına katılan ancak burada istenilen performansı sağlamayan Jahic, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın raporu doğrultusunda karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edilerek gönderildi.

2013-2014 sezonu öncesi kırmızı-mavili ekip Jahic'in yanı sıra Birol Hikmet ve Hakan Söyler ile anlaşma yapmadı. Takımda sözleşmesi biterek giden oyuncular ise kaleci Tomiç, Anthony Seric Armand Deumi (Gaziantep BB), Luton Shelton (Rusya -Volga Nizhniy Novgorod), Güven Varol ve Kağan Söylemezgiller (Ç.Rizespor).

Yeni sezon öncesi teknik direktörlüğe Tolunay Kafkas'ı getiren Karabükspor, transferlerde ise, orta saha ön liberoya Samba Sow, orta saha sol beke Emre Özkan, kaleci Boy Waterman ve defansta Joseph Boum ile kiralık olarak Fenerbahçe'den genç orta saha oyuncusu Beykan Şimşek, Beşiktaş'tan orta sal sol mevki Erkan Kaş ve Galatasaray'dan yine orta saha oyuncusu Furkan Özçal'ı renklerine kattı. Santrafor bölgesine arayışlarını sürdüren kırmızı mavili ekipte Pazartesi günü yapılacak kongrenin ardından bu mevki çalışmaların hızlanacağı öğrenildi.

Öte yandan 22 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yolbulan'ın Karabükspor Kulüp başkanlığına seçilmesi kesin gözüyle bakılıyor. Yolbulan'ın yanı sıra daha önce adaylığını açıklayan esnaf Mehmet Tekin'in ise başkanlığa adaylığını sürdürdüğü öğrenildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Birol Hikmet Gerede Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title