Haberler

Karadeniz'de Futbol Fırtınası

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de 12.haftanın kapanış mücadelesinde Orduspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın kapanış mücadelesinde Orduspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. 19 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Volkan Narinç yapacak.

Saat 20: 00'de başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

ORDUSPOR 3 PUAN İSTİYOR

Orduspor'da tedavileri devam eden David Barral, Onur Tuncer ile Selçuk Şahin son antrenmana katılmadı.

Basın Sözcüsü Levent Yıldırım yaptığı açıklamada, "Bütün taraftarlarımızı bu coşkulu karşılaşmaya bekliyoruz. Onların desteği bizim için önemli. Orduspor, iddialı bir kulüptür. Bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Hedefimiz doğrultusunda Tranzonspor'u yenerek 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Fakat daha da önemlisi centilmenlik içerisinde iyi bir müsabaka olmasını diliyoruz. Taraftarlarımız gerekli hassasiyeti göstermeli. Bu maçtaki coşku ve heyecanı Ordu'ya ve Ordulular'a yaşattırarak takımımıza destek olmalıyız. Bize lazım olan puanları bu maçtan centilmenlik içerisinde alma düşüncesindeyiz." dedi.

TRABZONSPOR'DA ADRIAN ŞOKU

Trabzonspor'da Orduspor maçı öncesi Adrian şoku yaşandı. Adalesinde çekme olan Polonyalı oyuncu, son anda kadrodan çıkarıldı. Ordu'ya varan kafilede Adrian, Zokora, Volkan ve Henrique'nin olmadığı belirtildi.

Adrian'ın son antrenmanda bacağındaki çekme nedeniyle riske edilmeyerek Ordu'ya götürülmediği vurgulandı. Milli maç için hafta içinde Avusturya'ya giden Zokora ise yaşadığı ailevi problemler yüzünden izin alarak Fransa'ya geçti. Güneş, Volkan Şen'e de son haftalarda olduğu gibi formsuzluğu nedeniyle kadroya almadı.

ORDUSPOR

Fornezzi

Agus Garcia Iniguez

Miguel Garcia

Atila Turan

Şamil Cinaz

Ali Çamdalı

Nizamettin

Umbides

Alfredo Monje

Stancu

Hasan Kabze

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Giray

Bamba

Emerson

Yasin

Soner

Colman

Sapara

Halil

Janko

SAAT: 20: 00

STAT: 19 Eylül Stadı

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

TRABZONSPOR ÜSTÜN

İki takım arasında daha önce yapılan 20 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 12-2 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 6 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldılar. Trabzonspor'un attığı 31 gole, Orduspor 7 golle yanıt verebildi.

Ordu'da yapılan 10 maçın 3'ünde Trabzonspor kazanırken, 2'sinde Orduspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda kalesinde 6 gol görürken, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı.

Trabzonspor, Ordu deplasmanında son galibiyetini 1983-84 sezonunda 2-0'lık sonuçla elde etti.

Rakibi karşısında 1984-85 sezonunda 1-1 berabere kalan, 1985-86 sezonunda 1-0'lık yenilgi alan bordo-mavili takım, geçen sezon da 0-0'lık beraberlikle Trabzon'a dönmüştü.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Trabzonspor Karadeniz Orduspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title