Haberler

Karabükspor 3 Oyuncuyu Kiralık Verdi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor Mali Sekreteri ve Transfer Komitesi Başkanı Murat Yolbulan, yaptıkları transferlerde bonservis bedeli ödemediklerinive forma rekabeti olan bir takım kurduklarını söyledi.2013-2014 sezonu...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor Mali Sekreteri ve Transfer Komitesi Başkanı Murat Yolbulan, yaptıkları transferlerde bonservis bedeli ödemediklerinive forma rekabeti olan bir takım kurduklarını söyledi.

2013-2014 sezonu için 20 Haziran'dan itibaren başlayan ilk transfer döneminin bugün sona erdiğini ve Karabükspor olarak sağlam bir kadro oluşturduklarını anlatan Murat Yolbulan, "Göreve geldiğimiz andan itibaren üst sıralarda mücadele edecek bir şekilde takım kurmak için yoğun bir çaba sarf ettik. Yoğun bir tempoda geçen transfer çalışmalarımızda kaleye PSV Eindhoven takımından Boy Waterman'ı, defansa Fransa'nın AS Nancy takımından Sebastien Nicolas Puygrenier, Kayserispor'dan Eren Güngör, Sol bek'e Galatsaray'dan kiralık Emre Özkan, orta saha ön liberoya Frans'nın RC Lens takımından Samba Sow, orta saha yine kiralık olarak Galatasaray'dan Furkan Özçal, orta saha oyuncusu ve her iki kanadı iyi kullanan özellikli bir oyuncu Morten Gamst Pedersen'i de İngiltere'nin Blackburn Roves'ten, Beşiktaş'tan kiralık sol bek Erkan Kaş ve yine kiralık olarak Fenerbahçe'den genç oyuncu Beykan Şimşek ile son olarak Santrafor bölgesine Almanya Bundesliga takımlarından Werderbreman forması giyen Nijeryalı Joseph Akpala'yı renklerimize kattık. Bu sezon gerçekleştirdiğimiz ve kadromuza kattığımız oyuncuları bonservissiz olarak alırken, kiralık oyuncular için sadece cüzi rakamlar ödedik. Bu arada dün itibari ile Birol Hikmet ile sözleşmemizi karşılıklı olarak fesh ederken, kadromuzda bulunan Anıl Karaer'i Mersin İdman Yurduspor'a, Bertul Kocabaş'ı Eskişehirspor'a ve Aybers Garhan'ı Adana Demirspor'a, Umut Sözen'i Manisaspor'a kiralık olarak verdik. Hocamızın isteği doğrultusunda gerekli mevkilere oyuncuları aldık. Takımda forma rekabeti oluşan bir kadro var. Her oyuncumuz takımda oynayacak kapasitede" dedi.

Ligde ilk üç haftada elde edilen 7 puanla ligin ikinci sırasında olduklarını da belirten Yolbulan, "Gençlerbirliği maçı sonrası takıma 3 gün izin verildi. Bugün itibari ile takımımız Milli maç arası sonra deplasmanda karşılaşacağımız Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Hedefimiz rekabet ortamının oluştuğu takımda ilk üç hafta aldığımız puanlara yenilerini ekleyerek yolumuza devam istiyoruz. Futbol sonuçta üç neticeli bir oyun ama iyi mücadele edip her maça galibiyet parolası altında çıkacağız" ifadesinde bulundu.

Öte yandan 20 Haziran'da başlayan ve 5 Ağustos'ta sona eren birinci transfer döneminde kırmızı-mavili ekip 10 transfer yaparken, bunun 4'ü kiralık oldu. Takımda geçtiğimiz sezon forma giyen oyunculardan, Shelton, Tomiç, Seriç, Armand Deumi, Kağan Söylemezgiller, Güven Varol, Hakan Söyler, Birol Hikmet, Selim Teber, Sanel Jahic ile kulüp yollarını ayırdı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Murat Yolbulan Eindhoven Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title