Haberler

Kara Kartal'a maç öncesi büyük şok! 3 yıldız bu akşam yok

Güncelleme:

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş, 3 futbolcusunun sakatlık nedeniyle forma giyemeyeceğini açıkladı. Siyah-beyazlılar Arthur Masuaku, Onur Bulut ve Ante Rebic'in karşılaşmada forma giyemeyeceğini duyurdu.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam RAMS Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi.

3 YILDIZ İSİMDEN KÖTÜ HABER

Siyah-beyazlılar Arthur Masuaku, Onur Bulut ve Ante Rebic'in karşılaşmada forma giyemeyeceğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Sağ dizinde meydana gelen sıvı artışı sonrası yapılan tetkiklerde eklem içinde serbest kıkırdak fragmanı tespit edilen Arthur Masuaku, takımımızın 2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda dizine aldığı darbe sonrası iç yan bağında gerilme saptanan Onur Bulut ile belinde ağrı hisseden Ante Rebic, Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig'de bugün RAMS Başakşehir'le oynayacağı maçında kadrosunda yer almayacaktır. Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kara Kartal'a maç öncesi büyük şok! 3 yıldız isim bu akşam yok

Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Arthur Masuaku Ante Rebic Onur Bulut Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

mert kılıc:

Onur bulut yıldızsa ben galaksiyim .

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title