Haberler

Kaptan Onur Takım Arkadaşlarını Uyardı

Trabzonspor takım kaptanı Onur Kıvrak, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından Kardemir Karabükspor ile oynanacak maç öncesi antrenmanda takım arkadaşlarına uyarılarda bulundu.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Kıvrak, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından Kardemir Karabükspor ile oynanacak maç öncesi antrenmanda takım arkadaşlarına uyarılarda bulundu. Herkesin giydiği formanın hakkını vermesi gerektiğini belirten Onur, "Şimdi takımın başında ağabeyimiz var. Herkes onu dinleyecek. Şu an kötü bir durumda olabiliriz ama hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz" dedi.

Trabzonspor, teknik direktör Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasının ardından ilk antrenmanını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Yardımcı antrenör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenman öncesi kaptan Onur, takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Sinirli olduğu gözlenen Onur, bu aşamadan sonra herkesin kendisini Trabzonsporlu gibi hissederek oynaması gerektiğini belirterek, "Şu anda ağabeyimiz geldi başımıza. Herkes onu dinleyecek. Gençler gençliğini bilecek. Artık yeni bir sezona başlıyormuş gibi başlayacağız. Şu anda kötü durumda olabiliriz ama hepimiz bir birimize destek olacağız. Benim için kaptanlık önemli değil, paranın da hiçbir önemi yok. Neden kötü oynuyoruz. Sorununuz mu var. Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi veya manevi kimin ne sorunu varsa burada söylesin. Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak, çalışmalı" dedi.

Onur'un konuşması sırasında Portekizli futbolcu Bosingwa'nın da araya girerek bir şeyler söylediği gözlendi.

Konuşmanın ardından antrenmana başlayan bordo-mavililer, koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Sakatlıkları devam eden Malouda ve Bamba ise antrenmana katılmadı.

AKÇAY BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay'ın ise, Cuma günü Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi'nde saat 14.30'da bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Akçay, antrenman öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek, futbolcular ve çalışanlarla vedalaşarak aracı ile tesislerden ayrıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Akçay Onur Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title