Haberler

Kalpar ve Ekibi Samsunspor'da

Güncelleme:

PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor, daha önce prensipte anlaştığı teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sözleşme imzaladı.

Kalpar, görevi resmen devraldı.

Kulüp Başkanı Emin Kar, Basın Sözcüsü Nihat Soğuk ve yönetici Muammer Göksel'in hazır bulunduğu törende ekibi ile birlikte sözleşme imzalayan deneyimli teknik adam Hüseyin Kalpar, iddialı olduklarını söyledi. Başkan Emin Bar, Hüseyin Kalpar ile daha önce anlaşma sağladıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Göksel, 2 sezon önce Samsunspor'u şampiyon yaptı. Samsun'u bilen, burayı seven, buranın havasını daha önce koklamış birisidir. Türkiye'de bir çok takımı çalıştırmış, şampiyonluklar yaşamış. Biz de takımımızı en son şampiyon yapan isim olarak kendisine teklifte bulunduk. O da bize parasal anlamda hiçbir sorun çıkmayacağını söyleyerek teklifimizi kabul etti. Benim başkanlık dönemimdeki 3'üncü hocam. Diğer hocalarımıza da saygı duyuyorum."

Kimseyi araya sokmamak için transferde isim açıklamadıklarını vurgulayan Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:

"İstediğimiz her oyuncu ile anlaşıyoruz. Özellikle iç transferde. Kimse kusura bakmasın. Bize, 'Neden Abdulkadir'i almıyorsun?' diyorlar. Sivasspor'un başkanı ile görüştüm. Kendisi Abdulkadir'i kampa götüreceklerini ve bize vermeyeceklerini söyledi. Sonuçta o Sivasspor'un oyuncusu. Bizim rızamız olmadan bizim sözleşmeli oyuncularımızdan hiç birini ne Galatasaray, ne Fenerbahçe, ne de bir başka takım alamaz."

Bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ettiklerini belirten Başkan Kar, sürekli futbolcuları değerlendirerek canlı olarak izlediklerini bildirirken, şöyle devam etti:

"U-20'yi de takip ediyoruz. Orada da çok iyi oyuncular var ama fiyatları çok yüksek. Biz de isteriz çok iyilerini almak isteriz ama Samsunspor'un transfere ayırdığı belirli bir bütçe var. Bu bütçenin üzerine en fazla 100'de 10 aşabiliriz. Onu çok aşarsak bu kulübün senelerdir çıkamadığı borçtan da çıkamayız. 8 oyuncu da alabiliriz, 10 da alabiliriz. Geçen sezon '12 oyuncu alacağız' dedik sezon boyunca 24 tane yaptık. Ama belki de 6'da kalacağız. Bizim elimizde de iyi oyuncular. Onlarla birlikte iyi bir ekip yaratabilirsek, biz bu işin içinden çok rahat çıkarız."

Başkan Emin Kar, yarın 2-3 isimle sözleşme imzalayabileceklerini de sözlerine ekledi.

Samsun'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hüseyin Kalpar ise, bu kentte çok güzel günler geçirdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"O güzel günleri yakalamak için zorluklar da yaşadık. Sıkıntılarımız vardı ama onları aşmasını bildik. Bu sene de burada iyi günler yaşama adına ve ligi de daha iyi bir şekilde bitirmek için Samsun'da bulunuyorum. Burayı benim evim olarak değerlendiriyor, kendimi de sizin gibi Samsunlu kabul ediyorum. Samsunspor'a hizmet etmek benim için bir onur ve gururdur. Burada başarılı olma adına bana düşen görevleri mümkün olduğu kadar layığı ile yapmaya çalışacağım. Ben daha önce çalıştığım dönemde hiç kimseye kırılmadım, bir şey söylemedim. Sadece eleştirilerden mümkün olduğu kadar ders çıkarmaya çalıştım. İnanıyorum ki ben ve ekibin o dönemde faydalı olduk. Şimdi 2'nci defa o başarıyı yakalamak bize onur verir, gururlandırır. Dolayısı ile Samsunspor'a iyi şeyler yapabilme adına geldim. İnşallah hepimizin istediği güzellikleri yaşarız."

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yardımcılıklarını ise Erol Servet Bağlar, Cevdet Göç, Erkan Yılmaz ve Erdoğan Özdoğan yapacak. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Kalpar Nihat Soğuk Samsunspor Emin Kar Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title