Haberler

Kahramanmaraş'ta Off Road Yarışları Yapıldı

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından düzenlenen off road yarışlarının 2'incisi yapıldı.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından düzenlenen off road yarışlarının 2'incisi yapıldı. Geleneksel hale gelen yarışlara 3 ülke ve Türkiye'den 200 sporcu yarıştı.

Kılavuzlu Mesire Alanı'nda düzenlenen off road yarışını Vali Şükrü Kocatepe, AK Partili Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı'da izledi. Belediye Başkanı Poyraz, yarışların gelecek yıllarda da süreceğini belirterek, "Hedefimiz bu yarışları geleneksel hale getirmek ve uluslararası boyuta ulaştırmak. Bu yıl 3 ülkeden ve 27 ilden katılım oldu" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından F1 ve F2 klasmanı olmak üzere 2 kategoride yarışlar gerçekleştirildi. F1 klasmanında Alanya Offroad Kulübü'nden Adil Müftüoğlu birinci, Osmaniye Offroad Kulübü'nden Çağdaş Bağdatlı ikinci ve Sivas Offroad Kulübü'nden Bülent Kök ise üçüncü oldu. F2 klasmanında ise; Sapanca'dan Hüseyin Memoğlu birinci, Çukurova'dan Hüseyin Bişi ikinci ve Alanya'dan katılan Ahmet Karasu üçüncü oldu.

Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

MNŞ(HK/AÖ) FOTOĞRAF - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şükrü Kocatepe Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title