Haberler

    Juventus Zar Zor: 0-1

    Serie A'da şampiyonluk hedefleyen Juventus, Parma deplasmanında zorlanmasına rağmen tek golle galip geldi.

    Serie A'nın 11'inci haftasında Parma'ya konuk olan Juventus, rakibini 1-0 mağlup etti. Juventus'a üç puanı getiren golü maçın son bölümünde Paul Pogba kaydetti.

    Müsabakanın ilk 25 dakikalık periyodu son derece düşük bir tempoda geçti. 7'de Amauri'nin 15'te de Tevez'in kaleciye takılan şutları dışında bu bölümde şut olmadı. Bu dakikadan itibaren ise Juventus baskısı arttı.

    Vidal, 26'da kaleyi yokladı ama kaleciyi geçemedi. 28'de Giorgio Chiellini'nin, 29'da da Paul Pogba'nın şutları çerçeveyi bulmadı. Vidal'in 33'teki şutu da kaleyi bulmadı. Son 10 dakikalık bölümde de gol çıkmayınca devre başladığı gibi bitti: 0-0.

    Juventus, ikinci yarıya daha hızlı başlayan taraf oldu. Giovinco'nun 52'deki şutu kaleyi bulmadı. Tevez'in 70'teki şutunu Mirante çok güzel çıkardı.

    Juventus son 15 dakikalık bölümde alınabilecek tüm riskleri aldı. Karşılaşmanın 76'ncı dakikasında Fabio Quagliarella uzak mesafeden şansını denedi. Top direkte patlasa da dönen topu tamamlayan Pogba skoru il acirc;n etti: 0-1.

    Juventus bu sonuçla puanını 28'e çıkardı. Parma ise haftayı 12 puanla tamamladı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paul Pogba Juventus Parma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title