Haberler

İzmirli cimnastikçiler yine tarih yazdı

Güncelleme:

TÜRK sporuna son yıllarda isimlerini altın harflerle yazdıran İzmirli cimnastikçiler, Akdeniz Oyunları'nda yine tarihi bir başarı elde etti.

TÜRK sporuna son yıllarda isimlerini altın harflerle yazdıran İzmirli cimnastikçiler, Akdeniz Oyunları'nda yine tarihi bir başarı elde etti. Cezayir'de 25 Haziran'da başlayıp 5 Temmuz'a kadar sürecek 19'uncu Akdeniz Oyunları'nda sahne alan erkek cimnastikçilerimiz, takım halinde ilk kez altın madalyayı elde etti. İzmirli cimnastikçiler, Akdeniz Oyunları tarihinde ülkemize takım halinde ilk madalyayı kazandırdı.

Dünya ve Avrupa şampiyonu İbrahim Çolak, çifte Avrupa şampiyonluğu ve Tokyo 2020 Olimpiyatları üçüncülüğü bulunan Ferhat Arıcan, Dünya ikincisi Ahmet Önder, Mısır asıllı Adem Asil ve Sercan Demir'den oluşan, antrenörlüğünü İzmirli Yılmaz Göktekin'in yaptığı milliler takım halinde 251,25 puanla İtalya, İspanya ve Fransa gibi dev ülkeleri geride bıraktı. Sporcularımız seçmelerinde bireysel finallere de yükselerek yeni madalyalara göz kırptı.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akdeniz Oyunları Cezayir Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title