Haberler

    İtalya Tek Golle Yetindi: 0-1

    H Grubu'nda Malta'ya konuk olan İtalya, 25. dakikada sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında tek golle yetindi ve üçte üç yaptı.

    2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İtalya, Malta'yı deplasmanda Graziano Pelle'nin devirerek liderliğini sürdürdü.

    Malta maçın 27. dakikasında Michael Mifsud'un kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalırken, İtalya'da da Leonardo Bonucci 73. dakikada kırmızı kart gördü ve iki takım da mücadeleyi 10'ar kişiyle tamamladı.

    Maçın ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf İtalya'ydı. 24. dakikada Pasqual'in kullandığı köşe vuruşunda kale önünde Pelle kafa vuruşunu yaptı. Kaleciden dönen topu iyi takip eden Pelle, ikinci pozisyonda yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1.

    27. dakikada Michale Mifsud, Florenzi'ye yaptığı faul sonrası direkt olarak kırmızı kartı görünce Malta sahada 10 kişi kaldı. İlk yarının geri kalan dakikalarında ise gol sesi çıkmadı.

    İkinci yarıda ise oyunun temposu düştü. İtalya oyunun kontrolünü ele alsa da Malta savunmasını aşmayı bir türlü başaramadı. 73. dakikada Bonucci de yaptığı faulle kırmıız kart görünce iki takım da sahada 10 kişi kalmış oldu.

    Mücadelenin geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmadı ve İtalya 90 dakika sonunda üç puanı hanesine yazdırdı.

    İtalya puanını 9'a yükseltirken, Malta ise üçüncü maçında da puanla tanışamadı.

    EURO 2016 elemeleriyle ilgili tüm haberler ve maç özetleri UEFA.com'da!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Leonardo Bonucci İtalya Malta Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title