Haberler

İtalya'da Yılın Futbolcusu Seçildi

Serie A takımlarından Juventus'un orta saha oyuncusu Andrea Pirlo, İtalyan Futbolcular Birliği (ACI) tarafından "İtalya'da 2012-2013 sezonunun oyuncusu" seçildi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ACI, Serie A'da 2012-2013 sezonunun en iyi futbolcusu, en iyi 11'i ve en iyi teknik direktörünü belirledi.

Bale yine kadro dışı

İtalya'da yılın futbolcusu seçilen Juventus'un 34 yaşındaki oyuncusu Pirlo, meslektaşları tarafından yapılan oylama sonucunda kazandığı bu ödülün, kendisi için çok değerli olduğunu belirtti.  İtalyan futbolcu, ödülü peş peşe 2. defa kazandı.

Juventus'tan Antonio Conte'nin de geçen yıl olduğu gibi bu yılda "en iyi teknik direktör" seçildiği oylamaya göre "yılın en iyi 11'i" şöyle:

Samir Handanovic (Inter), Christian Maggio (Napoli), Andrea Barzagli (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Mattia de Sciglio (Milan), Arturo Vidal (Juventus), Andrea Pirlo (Juventus), Borja Valero (Fiorentina), Edinson Cavani (Napoli/şu an Paris Saint Germain'de), Antonio Di Natale (Udinese), Mario Balotelli (Milan).

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Andrea Pirlo Juventus Napoli İtalya Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title