Haberler

    Volkan Demirel, Milli Takım'ı Yakabilirdi

    Güncelleme:

    Milli maçta sahayı terk eden Volkan Demirel, adı doping kontrolünde çekilecek kurada çıksaydı hem kendini hem milli takımı yakacaktı.

    Fatih Terim izin verir, Türkiye Futbol Federasyonu aracını tahsis eder. Ama 10 dakika sonra kıyamet kopar. Federasyon kanadında panik başlamıştır. TFF'nin hukukçuları hemen Fatih Terim'i arar, "Aman hocam... Doping kontrolünde çekilecek kurada Volkan Demirel'in ismi çıkabilir. Kendisi statta olmazsa yanarız."

    "BEN HOCAMA ANLATACAĞIM"

    Hürriyet'in haberine göre; Volkan Demirel küfürlere karşı tepki göstererek soyunma odasına doğru hareketlenir.Yanına koşarak gelen kaleci antrenörü Bülent Alper Boğuşlu'ya ilk tepkisini gösterir: Hocam dayanamıyorum. Herkesin ailesi var.. Moralim bozuldu, oynayamayacağım. Boğuşlu, "Aman Fatih Hoca'ya danışmadan bir şey yapma" diyerek tecrübeli kaleciyi uyarır. Aldığı yanıt ise kısadır; Ben hocama anlatırım merak etmeyin…

    VE KIYAMET KOPMAYA BAŞLADI

    Volkan, Fatih Terim ile bir araya gelir. Soyunma odasında durumu anlatır ve oynayamayacağını belirtir. Terim durumu anlayışla karşılar. Volkan stattan ayrılmak için izin ister. Fatih Hoca da bu izni verir. Hatta federasyonun Mercedes Vito marka aracını tahsis eder. Volkan Demirel, o sinirle stadyumdan ayrılır ve evinin yolunu tutar.
    Ama asıl kıyamet bu dakikadan sonra kopar.

    VOLKAN'IN TELEFONU KAPALI

    Volkan Demirel'in stattan ayrıldığını duyan Türkiye Futbol Federasyonu hukukçuları ayağa kalkar. Ve hemen Fatih Terim'e ulaşırlar; Aman hocam.. Volkan'ı geri çağırın. 23'te bir bile şansı olsa doping kontrolüne gitmesi gerekebilir. Eğer kurada ismi çıkıp doping kontrolüne girmezse hem Volkan, hem de federasyon yetkilileri ceza alır. Bu uyarı üzerine milli takım yetkilileri ve Fatih Terim, Volkan'a ulaşmaya çalışır. Ama Volkan Demirel çoktan telefonunu kapatmıştır.

    "AMAN EMRE, VOLKAN'I ÇAĞIR"

    Bunun üzerine TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, F.Bahçe yöneticisi Ömer Temelli'ye ulaşır. Temelli de hemen Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'ya telefon açar. Aman Volkan'ı stada geri götürün. Aramaya F.Bahçe kaptanı Emre Belözoğlu da katılır.
    Hasan Çetinkaya ve Emre Belözoğlu, Volkan'ın evine ulaşırlar. Ve milli kaleciyi ikna edip aynı arabayla Türk Telekom Arena'ya ulaşırlar.

    SOYUNMA ODASINDA TEK BAŞINA

    Volkan Demirel, stada girdikten sonra doğrudan soyunma odasına gider. Bu sırada ilk yarının yarısı oynanmıştır bile. Volkan'ın stattan ayrıldığını bilmeyen oyuncular devre arasında soyunma odasına girdiklerinde Volkan'ı orada kendilerini beklerken bulurlar.
    Ama Terim maç havasından kopmamak için Volkan konusunu açmaz bile. Herkes birbirine başarı diler ve ikinci yarıya çıkar.

    4 SAATTE NELER YAŞANDI

    * 20:55 - Volkan Demirel, yedek kaleciler ile birlikte Türk Telekom Arena Stadı'na ısınmak için çıktı.
    * 21:05 - Kendisine edilen küfürler üzerine Volkan Demirel sahayı terk etti.
    * 21:10 - Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşen Volkan Demirel, stattan federasyonun aracıyla ayrıldı.
    * 21:25 - Volkan'ın stattan ayrıldığını duyan TFF Hukukçuları hemen devreye girip Milli kalecinin geri çağrılmasını istedi.
    * 21:30 - Volkan'a ulaşılamayınca F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve Emre Belözoğlu ile görüşüldü.
    * 21.45 Volkan, Acarkent'teki evine ulaştı. Telefonu çaldı. Arayan Emre'ydi.
    * 22:10 - Volkan, yanında Emre ve Hasan Çetinkaya ile birlikte Arena'ya döndü.
    * 01:00 - Volkan ile birlikte gelen Emre, Hasan Çetinkaya'yla stattan ayrıldı.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Fatih Terim Emre Hasan Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    500

    Yorumlar (5)

    ragi1907:

    senı cekmeyenler catlasınn krall

    2
    10
    yanıtYanıtla
    asabi..:

    bizim millet böle elin köpeğini baş tacı yaparlar kendi insanımızı yerden yere vururlar yazık sizin milliyetciliğinize yazık sizin türklüğünüze müslümanlığınıza yazıklar olsun bir milli takımın kalecisine küfür eden karaktersizlere

    4
    7
    yanıtYanıtla
    yiğit:

    siz varya az oğlan çocuğu değilsiniz. türkiye düşmanı medya

    5
    3
    yanıtYanıtla
    O R H U N:

    Profesyonel olamamış bir futbolcu. . Senin seyirciyle diyalog derdin olmamalı. . . .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    FENERDAŞMobil-IOS:

    Sen Neymişsin be Volkan! Sahi maç ne oldu.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title