Haberler

İşte Beşiktaş'ın Borcu

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, merak edilen borcu açıklandı.

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 10.15'te başladı.

Mali kongreye kulüp başkanı Fikret Orman, kulüp yönetim kurulu üyeleri, kurulların yönetimleri ve kongre üyeleri katıldı.

Kongre Divan Başkanlığı için iki ayrı önergeyle Uluç Gürkan ve Şeref Nasır önerildi. Yapılan oylamada kulüp başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu tarafından önerilen Uluç Gürkan ve yönetimi Kongre Divan Başkanlığı'na seçildi.

Toplantıda, 1 Ocak-27 Şubat 2012 dönemi (Yıldırım Demirören), 28 Şubat-25 Mart 2012 dönemi (Yalçın Karadeniz), 26 Mart-31 Aralık 2012 dönemi (Fikret Orman) yönetim kurulunun idari ve mali bakımlardan ibrası oya sunulacak.

Öte yandan 2013 mali yılı bütçesinin görüşülüp karara bağlanacağı toplantıda borcun 551 922 761 TL olduğu açıklandı. Kulübün toplam borcunun ayrıntıları Malie İşlerden Sorumlu Yönetici Berk Hacıgüzeller tarafından açıklandı.

Hacıgüzeller, kulübün 31 Mart 2012 tarihinde borcunun 580 milyon 994 bin 468 lira olduğunu ifade ederek, "Bu borç 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle de 551 milyon 922 bin 761 lira olmuş ve 29 milyon lira inmiştir" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar ise iş başına geldikleri günden beri, 157 adet dava dosyasını, 62 milyon 109 bin lira ödeyerek kapattıklarını söyledi. Yönetim kurulu adına faaliyet raporlarını okuyan Urgancılar, 2012 yılının Mart ayında işbaşı yaptıkları dönemde, 26 milyon 220 bin liralık 61 dava dosyasını kapattıklarını belirterek, "Yaklaşık 24 milyon 634 bin liraya ulaşan 39 davalıyla da protokol yoluyla anlaşmaya gidilmiştir. Ayrıca geçmiş dönemde alacaklarının bir kısmını daha önce muhatap bulamadıkları ya da umut göremedikleri için gecikmiş dava ve icra takibi olmak üzere 57 adet dosya, 11 milyon 255 bin lira ödenerek kapatılmıştır. Yönetim işbaşına geldiğinden beri 157 adet dava dosyasını 62 milyon 109 bin lira ödeyerek kapatmıştır" diye konuştu.

Öte yandan, mali kongrede, yönetim kurulunun, 1 Haziran 2004 tarihinden itibaren görev yapanların bazı iş ve işlemleriyle ilgili olarak derneğin haklarını korumak amacıyla gerekli muhataplar hakkında her türlü hukuki işlemler için veya hakem ve tahkime gidilmesi yönünde istediği tam yetki talebi, mali kongreye katılanlar tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.Diğer yandan, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın toplantıya gönderdiği mesaj, üyeler tarafından alkışlarla karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Fikret Orman Uluç Gürkan Spor Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title