Haberler

İstanbul'un hangi yakasını seçecek? Ezeli rakiplerin Di Maria savaşında heyecan tavan yaptı

Güncelleme:

Juventus'la sözleşmeyi uzatmayan Angel Di Maria, Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri de reddetti. Galatasaray'ın peşinde olduğu Arjantinli yıldız için Fenerbahçe de devrede. İstanbul'a gelmesine kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcunun hangi takımı tercih edeceği merak konusu oldu.

Mali yolsuzluk yaptığı tespit edilen ve puanları silinen Juventus'ta yaprak dökümü başladı. Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Angel Di Maria, İtalyan ekibiyle yola devam etmek istemiyor.

ARABİSTAN'I REDDETTİ

Suudi Arabistan'dan astronomik teklifler alan Arjantinli futbolcu, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. İtalyan basını, Di Maria'nın Galatasaray'a gideceğini yazıyor ancak devreye Fenerbahçe'nin de girdiği ifade edildi.

İstanbul'un hangi yakasını seçecek? Ezeli rakipler Di Maria için savaşa tutuştu

SON SÖZ DI MARIA'DA

Ücret olarak Süper Lig devlerinden beklediği maaşı almaya yakın olan 35 yaşındaki futbolcunun tercihi merak konusu oldu. Uzun süredir Di Maria'nın peşinde olan Galatasaray, transfer bir adım daha önde gözüküyor.

İstanbul'un hangi yakasını seçecek? Ezeli rakipler Di Maria için savaşa tutuştu

DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURDU

Arjantin'in Dünya Kupası zaferine büyük katkı veren tecrübeli yıldız, sahada gösterdiği performansla yaşıyla ilgili gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Angel Di Maria Galatasaray Fenerbahçe İstanbul Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title