Haberler

İstanbul Güngörenspor, Matematiksel Olarak Küme Düştü

TFF 1.Lig'in 29.hafta maçında İstanbul Güngörenspor, evinde ağırladığı Denizlispor'a 3-0 mağlup oldu.

TFF 1. Lig'in 29. hafta maçında İstanbul Güngörenspor, evinde ağırladığı Denizlispor'a 3-0 mağlup oldu. Güngörenspor, bu sonuç ile TFF 1. Lig'e veda etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, Denizlispor'un kendileri gibi puana ihtiyacı olan bir takım olduğunu bildiklerini belirtti. Denizlispor karşısında farklı bir kadroyla çıktıklarına ve centilmence oynadıklarına değinen Abdülkerim Durmaz, "Artık tekrar 1. lige çıkmanın planlarını yapıyoruz" dedi.

İstanbul Güngörensporlu oyuncu Necdet Kaba, hakemin verdiği penaltının maçın seyrini değiştirdiğini ve mağlup olduklarını söyledi.

Bordo-beyazlı oyuncu Özgür Ergün de kalelerinde gördükleri penaltı golünün oyunlarını etkilediğini belirterek, oyun düzenlerinin bozulduğunu vurguladı.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

İstanbul Güngörenspor maçının ardından konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, gerçekten zor bir maç olduğunu ancak güzel bir oyun ile galip geldiklerini belirterek, "İstanbul Güngörenspor ligden düşmesine rağmen agresif ve canlı oynayan, oyunun sonucu ne olursa olsun oyundan hiç düşmeyen bir takımdı. Biz de böyle bir rakibi bekliyorduk zaten" diye konuştu.

Oyuncularının sıcak havaya rağmen canla başla mücadele ettiğini ifade eden Osman Özköylü, galibiyeti hak ettiklerini sözlerine ekledi.

Denizlisporlu oyuncu Mohamed Sacko, kendileri için maçın zor geçtiğini ve üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sacko, sezon sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini de vurguladı.

Yeşil-siyahlı oyuncu Veli Acar ise, kazanmaları gereken bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Acar, alt sıralardan biraz daha uzaklaştıkları için mutlu olduklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Özköylü Güngörenspor Denizlispor Veli Acar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title