Haberler

İsmail Kartal'dan maç sonuna damga vuran sözler: Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-2 beraberlikle sonuçlanan EMS Yapı Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Penaltı pozisyonuyla ilgili "Baştan sona incelediğimizde şampiyonluğa oynayan bir takım için çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum" diyen Kartal ayrıca, "Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'de Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Karşılaşmanın ardından İsmail Kartal, "Sonuçta buraya 3 puan almak için geldik. Rakibimizin de son haftalarda bir çıkışı olduğunu ve iyi savunma yaptığını biliyorduk. Kapanan savunmaya karşı zorlandık ama 2 gol atmayı başardık. İstediğimiz sonucu alamadık ama oyuncularıma güveniyorum" dedi.

"PENALTI KARARININ AĞIR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Sivasspor'un kazandığı penaltı ve şampiyonluk yarışına ilgili de konuşan Kartal, "Pozisyonu baştan sona incelediğimizde şampiyonluğa oynayan bir takım için çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum. Biz pes etmedik, sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. 5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik oynayacağız. Puan farkıyla ilgili bir şey konuşmuyoruz. Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

"ASLA PES ETMEDİK, PES DE ETMEYECEĞİZ"

İsmail Kartal, "Yabancı hakem var diye olmayan bir şeyi aleyhimize veriyorlar. Biz adalet istiyoruz. Bugün adelet bizim aleyhimize işledi. Olympiakos maçında maçı kazanmamıza, çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen elendik. Biz hala şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bugün çok iyi Futbol oynamayadık bu doğru. 3-4 günde maç oynamanın zorlukları var. Sonuçta olmadı, üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Toparlanıp önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız. 5 maçımızın 5'ini de kazanıp mücadelemizi sürdüreceğiz. Asla pes etmedik, pes de etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Sivasspor Sözler Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Veysel null:

bu da paralel evrende yaşıyor... Haftaya bjk maçını da kaybedince zirvedeyiz der herhalde. hahaha

155
5
yanıtYanıtla
Tandogan Dogan:

hayal kurmak para ile degil arap ismail...gecmis olsun

95
7
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Artık iyice netleşti. Senin ciddi mental sorunların var. Seni büyük bir FB'li olduğun için seviyor sayıyoruz. Ama özellikle içeride puan kaybettiğin maçlar, bugün iki kez öne geçilmesine rağmen beraberlik öncelikle sana yazar. Takım iyi de oynamadı ayrıca. Bence önümüzdeki yıl ceketini alıp gitmen herkes için en iyisi.

74
3
yanıtYanıtla
Fatih Yıldırım:

Birileri şu İSMAİL hocaya anlatsın ve hatırlatsın,... GS'yı mı yenecek BJK' yı mı? Önüme geleni döverim der gibi 5 maçı da alacakmış? San ki diğer takımlarda son 5nmaçlarını kaybetmek için sahaya çıkacak. Çok komikler la bunlar.... Ha ha ha...

67
4
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

5 te 5 yapsan bile, Galatasaray 5 te 4 yapsa bile yine şampiyon olamıyorsun. Kendi göbeğini kendin kesmen için bir şansın vardı. Onu da kaybettin. Perşembe 120 dk oynanan maçtan sonra yorgun oyuncularla çıkıp 2 puan kaybediyorsun. Bu maç sana yazar hoca. Olympiakos maçı da sana yazar. FB tarihindeki belki en sağlam kadro ile 4 puan geridesin. Ben eminim Jesus senden daha iyi işler yapardı.

55
4
yanıtYanıtla
Ümit Taşdelen:

Etme etme gs kupayı kaldırınca edersin belki??

43
4
yanıtYanıtla
Zeynep serap Yılmaz:

DüşünmüyoruZ drrken bunu düşünen tel kisi sensin galina bari düşünmüyorum de

34
0
yanıtYanıtla
Muhammet Şifa CİHAN:

Şampiyonluğa oynayan takıma göre ağır kararmış :) oldu güzelim direk sizi şampiyon ilan etsinler çıkmayın maça nasılsa şampiyonluğa oynuyorsunuz ya :)

18
1
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Haci matematik dahisi de cikti!

2
0
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Bu arap, rambo yusuf dan dayagi yedi yiyeli bir türlü düzelemedi. yas ilerledikce, dayagin etkisi daha da belli olmaya basladi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title