Haberler

"Bu bir ilk olmalı" diyen İsmail Kartal'dan Antalyaspor maçı öncesi takıma net uyarı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalyaspor mücadelesi öncesi takımına bir konuşma yaptı. Öğrencilerini uyaran Kartal, "Sergen Yalçın göreve geldikten sonra da iyi bir hava yakaladılar ve hiç yenilmediler. Onlara ilk yenilgiyi biz tattırmalıyız. Bunun için de savunmada ilk düdükten son düdüğe kadar çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak. İsmail Kartal'ın öğrencileri Sergen Yalçın'ın öğrencilerine karşı mücadele edecek.

ANTALYASPOR KAYBETMİYOR

Antalyaspor, Sergen Yalçın geldiğinden beri 6 maçta da kaybetmedi. Üstelik Yalçın, Fenerbahçe'ye rakip olduğu son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

"ONLARA İLK YENİLGİYİ TATTIRMALIYIZ"

Maç öncesi konuşan Kartal'ın takıma, "Antalyaspor'un ne kadar tehlikeli ve dirençli bir rakip olduğunu biliyoruz. Sergen Yalçın göreve geldikten sonra da iyi bir hava yakaladılar ve hiç yenilmediler. Onlara ilk yenilgiyi biz tattırmalıyız. Bunun için de savunmada ilk düdükten son düdüğe kadar çok dikkatli olmalıyız. Ayrıca hücum hattında da son haftalardaki gibi cömert davranmadan, daha bitirici olmamız şart" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın İsmail Kartal Antalyaspor Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

uğur yeni:

Merak etme şikebahçe fenerasyon arkanda yenersiniz olmadı joker haklarınızı kullanırsınız

11
35
yanıtYanıtla
Netherill:

fener kazanacak diye nasılda korkuyosunuz dimi? :) çıldırın çıldırın

yanıt7
yanıt2
Duygu Sogan:

İddia ettiğiniz gibi şikeler olsaydı yüz kere şampiyon olurduk.Sakin olun az ya Fenerden bu kadar çekinmeyin??

yanıt0
yanıt0
Bükücü:

Fenerbahçe şike yapıyor diyen arkadaşlar, şike yapan takım 10 yıldır şampiyon olamıyor. Şike yapıyor diyenler ise 10 yılda 5 kez şampiyon oldular şimdi size soruyorum asıl şikeyi kim yapıyor?

21
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title