Haberler

Irina Shayk'ın Yeni Sevgilisi Aktör Bradley Cooper

Güncelleme:

Ronaldo'dan ayrılan Irina Shayk'ın kısmeti açıldı. Adı birçok isimle anılan güzel model, şimdi de ünlü oyuncu Bradley Cooper'la birlikte aşk yaşıyor.

Ronaldo'dan ayrılan Irina Shayk'ın kısmeti açıldı. Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Christiano Ronaldo ile beş yıl süren ilişkisini bitiren Irina Shayk hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

29 yaşındaki Shayk'ın bir süre önce manken Suki Waterhouse ile ilişkisini bitirdiği konuşulan aktör Bradley Cooper ile flört ettiği ileri sürüldü. 40 yaşındaki Cooper ile Shayk geçtiğimiz Çarşamba günü Broadway'de birlikte görüntülendi. İkilinin Broadway'de perde açan Finding Neverland adlı gösteriyi birlikte izlediği ileri sürüldü.

BİRKAÇ HAFTADIR BİRLİKTELER

Bir iddiaya göre Irina Shayk ve Bradley Cooper ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. İkili birkaç haftadır da birlikte vakit geçiriyor. Bradley Cooper'ın bir süredir birlikte olduğu İngiliz model Suki Waterhouse ile yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü. Ancak ikiliyi geçtiğimiz haftalarda Coachella Müzik Festivali'nde birlikte görülünce bu kez de barıştıkları yolunda iddialar ortaya atıldı.

5 YIL AŞK YAŞAMIŞLARDI

Irina Shayk ile 5 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Christiano Ronaldo da bu yılın başlarında ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı. Ronaldo'nun Shayk'ı aldattığı da ileri sürülenler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bradley Cooper Real Madrid Irina Shayk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Murâd Mobil-IOS:

Ben şahsen Ronaldo nun irinayı aldattığını düşünmüyorum.. Nedenini sorarsanız... Ronaldo kendini sadece futbol ile değil, bir çok örnek davranışları ile dünyaya kanıtlamış bir insan.. Mesela... Gece hayatı, alkol , sigara , kumar hastalığı yoktur.. Ve oğlu ile çok vakit geçiren bir aile babası... Sadece yakışıklı olması onun ahlaksız olduğunu kanıtlamaz .. Gelelim İrina shayk a... Mesleği gereği çoğunluk yalnız seyahat etmesi gerek.. Ronaldo Madrid ten antrenmanlardan zaman bulup yurt dışı seyahati yapamadığı ve oğlu ile evde kaldığı gibi,irina hemen hemen her hafta hotellerde yalnız kalan bir kadındır.... Kimsenin günahını almak istemem...ama sadece erkekler azgın değil bu devirdeki kızlar , bazı erkeklere papucu ters giydirecek kadar ahlaksızdır ... Ama yinede en doğrusunu Allah bilir...

65
8
yanıtYanıtla
Emir buyuk yerdenMobil-IOS:

Ruslarlan evlenmeyın sevgılı olarsk yaşayın tecrubeme gore yazıyorum

14
12
yanıtYanıtla
elnur elnurrMobil-ANDROID:

tadını aldı ronalda

17
6
yanıtYanıtla
×Mobil-ANDROID:

hile bunlar hile... çekimden õnce bile gõğúslerine makyaj yaptiriyorlar...

16
6
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Paran varsa kezban yok paran yoksa kezbanlara devam yokluktan iyidir

15
6
yanıtYanıtla
cr7 Mobil-ANDROID:

christiano degil ! cristiano ronaldo hic mi takip etmiyosunuz adamin adini yanlis yazcak kadar be

10
7
yanıtYanıtla
kafa çalışıyor:

nerde para orda bunlar

12
4
yanıtYanıtla
opme kalsin:

hay masallah bundan sonraki sevgilide ben olurum insallah

12
1
yanıtYanıtla
Dursun:

okadar boya ile evi boyarım ben lan :D

12
0
yanıtYanıtla
DAĞ ASLANI:

SAKAT DURMUŞ İRİNA, TEKNEDE.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title