Haberler

İngiltere IŞİD'e Katılan 5 Futbolcuyu Konuşuyor

Güncelleme:

İngiliz Daily Star gazetesi, İngiltere'den Suriye'ye giden 5 futbolcunun IŞİD'e katıldığını ve Cihatçı John ile ilişkileri olduğundan şüphelenildiğini yazdı.

İngiltere'de yayımlanan Daily Star gazetesi, birinci sayfadaki "5 futbol yıldızı gizli cihatçı" manşetli haberinde, İngiltere'den IŞİD'e katılmak için Suriye'ye giden 5 futbolcunun baş kesen Cihatçı John ile ilişkilerinden şüphe edildiğine dikkat çekti.

Güvenlik görevlilerinin söz konusu futbolculardan birinin Arsenal ile ilişkisi olmasından ve infazlara karıştığından korktuklarına değinen gazete, Arsenal'de denenmek üzere antrenman yaptığı sanılan Celso Rodriguez da Costa'nın (28) şüpheli futbolculardan biri olduğunu yazdı. Haberde bu futbolcuların Cihatçı John'un baş kesme infazlarını videoya aldıklarından şüphelenildiği belirtildi. Celso Rodriguez ve kardeşi Edgar (34) ile aynı Cihatçı hücrenin üyesi olduğu iddia edildi. Futbolcuların izini süren gizli servis elemanları, Cihatçı futbolcuların Leyton ve Walthamstow'da yaşayan sonradan Müslüman olan, Suriye'ye gitmeden önce Londra'da radikalleşen Portekizli göçmenler olduğunu ileri sürdüler.

ANSIZIN ORTADAN KAYBOLDU

Beş zanlının da yetenekli futbolcu oldukları, birinin Sporting Lisbon'un genç takımında oynadığı öğrenildi. Sporting Lisbon'un genç akademisinde oynayan Fabio Pocas'ın (22) üç yıl önce İngiltere'ye geldiği öğrenildi. İddialara göre, şimdi Abdurrahman Al Andalus olarak bilinen Pocas, amatör ligde UK Football Finder takımında oynarken profesyonel bir takıma geçmek üzereyken ansızın ortadan kayboldu.

Eski bir katolik olan hücrenin beşinci üyesi Sandro'nun (36) ekim ayında koalisyon saldırısı sırasında öldüğü tahmin ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Daily Star Suriye Spor Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (23)

velet welat:

ben bir türk olarak sana soruyorum. kobani düşsede düşmezse de bundan bana ne allah aşkına. ufacık kasaba. abd ve arkadaşlar havadan saldırdı. deaş ne zaman toplansa bomba attı yok etti. sen neyine gurur duyuyorsun anlamış değilim. destek almadan kazansaydınız wayyy bea delikanlıymış derdim koçum.

7
11
yanıtYanıtla
gazMobil-ANDROID:

welat gaza gelme olm. yavaş ol ağır ol azcık insan ol

9
6
yanıtYanıtla
ZinarMobil-IOS:

Kurt demek baba demek kopekler

8
7
yanıtYanıtla
ferhat karralMobil-ANDROID:

alayiniz gelsin adi köpekler

9
5
yanıtYanıtla
huzur islamdadır:

Allah''ın yardımı ve zaferi gelip de insanların bölük bölük Allah''ın dinine girmekte olduklarını gördüğün vakit Rabbine hamdederek O''nu tesbih et ve O''ndan mağfiret dile. Çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. (nasr 1-2-3)

12
1
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

bunlar işid değil iş itler olmuş böyle menfatlarına tüküreyim. . . !!!

9
3
yanıtYanıtla
dikmenliMobil-ANDROID:

abd israil olmasa kobani nolurdu acaba

4
8
yanıtYanıtla
DoktormobilWeb@haberler.com:

Ypg bitirecek sizi yazık

9
3
yanıtYanıtla
T.c vatandaşıMobil-IOS:

Arkadşlar unutmayın hepımız muslumanız.bırılerının yanlışına hepımız dusmeyelım.herkezın fıkır ve dusuncesı ayrıdır.kaç şehit verıldıde olay cıkarıldı turkıyede! Bırakın kurdıstanı kobanıyı,muslumanlığı dini alet edip şeytanı yuvasından çıkaran işid'e karşı savaşan herkez ıcın tum turkıye gurur duymalı.tamam bazıları abartıyor olabılır ama unutmayalım hepımız T.C topraklarında yaşayan kurt,turk,çerkez,laz ama hepımızın tek yegane gerçeği Elhamdurillah Müslüman olamamızdir.Allah vatanımızı,kardeşliğimizi kötü şerlerden korusun.

8
1
yanıtYanıtla
Ali bomba aliMobil-IOS:

Türklerin sabrını zorlamayın

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title