Haberler

İki Çeyrek Finalist Daha Belli Oldu

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ve PSG, çeyrek finale yükseldi.

FIFA kokartlı hakemimiz Fırat Aydınus'un yönettiği maçta İtalya temsilcisi Juventus, İskoç rakibi Celtic'i 3-0 yendi. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Tasçıoğlu yaparken, Cem Satman ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Barış Şimşek ve Tolga Özkalfa'ydı. İlk maçta rakibini 3-0 yenmeyi başaran Juventus'un rövanş maçındaki gollerini 24. dakikada Alessandro Matri ve 65. dakikada Fabio Quagliarella kaydetti. Juventus'un 2-0 kazanıp tur atladığı karşılaşmada Fırat Aydınus ve yardımcılılarının performansı olumlu bulundu.

Gecenin diğer maçında ise Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain (PSG), ilk maçta 2-1 yendiği İspanyol rakibi Valencia ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı ve çeyrek finale yükseldi. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 55. dakikasında Jonas Goncalves'in golüyle Valencia'ya 1-0 öne geçti. Bu gole PSG 66. dakikada Ezequiel Lavezzi ile cevap verdi ve skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca PSG tur atlayan taraf oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fırat Aydınus Juventus İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title