Haberler

Icardi ve Wanda'nın cesur paylaşımını gören Batuhan Karadeniz öfke kustu: Yazıklar olsun

Güncelleme:

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı klip, spor yorumcusu Batuhan Karadeniz'in tepkisini çekti. Karadeniz, Icardi ve Nara'nın cesur sahneler içeren klibi için "Bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var. Sana olan bütün sevgim ve saygım da şu an itibariyle bitmiştir" dedi.

Eski futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu.

Icardi'nin sevgilisi Wanda Nara, yayınlamayı planladığı yeni müzik klibinin tanıtımı ilgi çekti. Eşi Icardi ile olan cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Nara'nın yeni klibi, özellikle Icardi'nin de yer aldığı sahnelerle sosyal medyada viral oldu. Yayınlanan görüntülerin ardından eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz kişisel hesabından paylaştığı videoda çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

"BÖYLE BİR VİDEO PAYLAŞAMAZSIN"

Karadeniz paylaşımında, "Şimdi bu ülkede bazı insanlar tabii ki Icardi'yi çok sevdi. Özellikle de çocuk kitlesi çok sevdi. Son paylaşılan reels videosundan sonra ben de mesela her videomda hemen hemen Icardi'yi bağrıma bastım. Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim. Bu ahlaki değerleri görmemezlikten gelemezsin. Böyle bir video paylaşamazsın kardeşim. Yazıklar olsun. Sana olan bütün sevgim ve saygım da şu an itibariyle bitmiştir. İyice abarttınız, bu nedir ya?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batuhan Karadeniz Mauro Icardi Wanda Nara Karadeniz Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

Fondaşsavar:

Ulu orta sapkınlıklara Cesurca diye haber yapanlar . ülkeyi ahlaksızlığa itiyorsunuz. Ne cesurluğu??

581
33
yanıtYanıtla
Veysel null:

ICARDI gibi toplumun gönlünde taht kurmuş birisinin bu paylaşımını görmek hoş olmadı.Fanatik Galatasaray lı olsam da yine de ICARDI nin bu tutumunu eleştirmeyecek değiliz.Keske biraz daha dikkatli davransaydı ICARDI. Biz ahlaki değerleri olan ve müslüman bir toplumuz nihayetinde.. En azından Türkiye de forma giyiyor iken bu paylaşımı yapmamalıydı bence...

yanıt271
yanıt34
Onur kıcalı:

AHLAK HAKKINDA AHKAM KESEN DE HERZAMAN Kİ GİBİ EN AHLAKSIZ İNSAN ; BU HİÇ DEĞİŞMEMİŞTİR ,BATUHAN FUTBOLDAN ÇOK SKANDALLARIYLA KONUŞULAN ADAM AHLAK HAKKINDA YORUM YAPIYOR ŞAKA GİBİ...

131
158
yanıtYanıtla
Veysel null:

Sen neden ahlaksızlığın eleştirilmesinden rahatsız oldun ki? Yoksa ahlaksız bir ortamın eleştirilmemesini yaygınlaşmasını mı istiyorsun?

yanıt10
yanıt2
Veysel null:

Ben fanatik bir Galatasaray lı olarak şunları söylemek istiyorum ki Futbolcuların özel hayatı normalde bizi ilgilendirmez biz futbolcuları sahadaki performansına göre değerlendirir öyle severiz ama tabiki ICARDI yi o kadar seven büyük bir kitle var iken ICARDI nin ahlaki değerleri olan Türkiye gibi müslüman bir toplumun yaşadığı ülkede böyle şeyler paylaşmasını pek doğru bulmadım. ICARDI ye olan sevgiyi illaki bir yandan azaltmıyor değil. Bence ICARDI bu konuda daha hassas davranmalıydı...

251
16
yanıtYanıtla
Bükücü:

Galatasaraylılara bakıyorum hemen Icardi'yi savunuyor. Bu takımlık bir durum değil bu şahsi bir durumdur. Batuhan Karadeniz haklı. Biz Göktürk, Osmanlı, Türkiye geleneğine, örf ve adetlerine dayalı olarak Icardi değil, kim olursa olsun bu ülkenin ahlakını bozanları ülkemizde istemiyoruz.

176
46
yanıtYanıtla
Veysel null:

Yaw ne ICARDI yi savunması bence sırf Galatasaray lı olduğu için ICARDI yi savunanlar yolunu kaybetmiş adeta GS ye tapan tiplerdir. Ben fanatik bir Galatasaray lı olsam bile ICARDI yi böyle bir konuda eleştiririm. Yemişim Galatasaray ı da futbol u da sırf futbol için ahlaki değerlerimizi yerlere düşürecek kadar düşmedik elhamdülillah

yanıt68
yanıt14
Veysel null:

Ben fanatik bir Galatasaray lı olarak ICARDI nin yaptığı paylaşımı çok yanlış buldum. Ve sırf Galatasaray lı diye ICARDI nin bu paylaşımını savunanlara da Allah akıl fikir versin diyorum. Yemişim GS yi de futbolu da.. Ahlaki değerlerimiz her zaman her şeyden önce gelir. Ahlaki değerlerimiz olmasa futbol takımının ne önemi var..

yanıt86
yanıt19
Veysel null:

Fanatik Galatasaraylı yım ama ICARDI nin bu paylaşımını ben de doğru bulmadım. Sırf GS li olduğu için ICARDI yi savunanlara da Allah akıl fikir versin diyorum. Ulan insanın ahlaki değerinin yanında futbol takımının da GS nin de futbolun da ne önemi var ki..

yanıt43
yanıt12
karamsar:

batuhan sen tiktok canlı yayınlarında kadınlarla küfürlü konuşurken, izleyicilerden hediye dilenirken, kızların orasına burasını açtırırken bu ülkenin bir evladı olarak ahlaki değerleri yokmuydu? taki onlar elin gavuru...!!!

65
39
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title