Haberler

Icardi'den Fenerbahçelileri küplere bindirecek 23 Nisan paylaşımı

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 23 Nisan'ı kutladı. Paylaştığı fotoğraflarda Fenerbahçe'nin u19 takımını da etiketleyen Icardi'ye sarı-lacivertlilerden büyük tepki geldi.

Süper Lig devi Galatasaray'da gösterdiği performansla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Mauro Icardi, gündem olmaya devam ediyor.

23 NİSAN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Taraftarların sevgilisi haline gelen Icardi'nin 23 Nisan paylaşımı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti. Yaptığı paylaşımda çocuk fotoğrafları ekleyen Icardi, Fenerbahçe'nin Süper Kupa'ya çıktığı u19 takımına da yer verdi. Bu paylaşım Fenerbahçeli taraftarların bir hayli tepkisini çekti.

Icardi'nin paylaşımı şöyle;

Icardi'den Fenerbahçelileri küplere bindirecek 23 Nisan paylaşımı

Icardi'den Fenerbahçelileri küplere bindirecek 23 Nisan paylaşımı

Icardi'den Fenerbahçelileri küplere bindirecek 23 Nisan paylaşımı

Icardi'den Fenerbahçelileri küplere bindirecek 23 Nisan paylaşımı

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Sosyal Medya Mauro Icardi Galatasaray Fenerbahçe 23 Nisan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Vedat Arman:

Helal olsun sana İcardi laaa. Fenevliler çıkdırmıştır. Nasıl bir ironi bu :) :)

198
61
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Sahada gol attığı gibi dışarda da gol atmış adamım.Oda biliyor 23 nisanda çocukları sevindirmeyi.Büyük bir KarakteR.Örnek alınmalı.:))

185
49
yanıtYanıtla
Pikachu hd:

sende almalısın bence

yanıt23
yanıt50
Burak Kahraman:

seni seçtim pikaçu koş ısır

yanıt12
yanıt2
YİĞİT TÜRKALP:

tam sizlik bir karakter.....

yanıt2
yanıt5
Burak Kahraman:

Yiğit kime söyledin hacı, isim belirtsene.

yanıt1
yanıt0
Fedai-14:

Maradona vatandaşı icardiye hain derken çok haklıymış.....

55
117
yanıtYanıtla
Fedai-14:

Maradona, Icardi için şunları söylemişti: Maradona, Icardi için şunları söylemişti: "Icardi bir hain. Arkadaşını evine yemek yemek için gidip sonra onun karısıyla evlenemezsin. Maxi Lopez'e yaptığı bir ihanettir. Hayatında ve futbolda yaptıklarının bedelini ödeyeceksin."

52
78
yanıtYanıtla
Burak Kahraman:

ee sonrası var mı bu hikayenin

yanıt22
yanıt5
Abdulhak Myradow:

En iyi niyetli oyuncuyu GS-ya getirin.Bir ay içinde kötüleşer.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title