Haberler

Ibrahimovic'ten duygusal itiraf: Ailem İsveç'te ve artık onlarsız zorlanıyorum

Güncelleme:

İsveçli süper yıldız Zlatan Ibrahimovic, Milan'daki geleceğinden ilginç itiraflara kadar yılbaşı öncesi yeni röportaj verdi. Tecrübeli golcü, ülkesi İsveç'e dönmenin sinyallerini verdi.

Zlatan Ibrahimovic verdiği son röportajda müthiş futbol oynama arzusunun yanında ülkesinden ve ailesinden ayrı yaşamanın zorluklarından bahsetti.

Futbolda yeteneğin hiç bir şey olduğunu ve başarılı olmak için çok çalışmanın önemini, bunu yaparken de bazı şeylerden mahrum olunması gerektiğini belirten yıldız oyuncu samimi itiraflar yaptı.

Corriere della Sera'ya konuşan Ibrahimovic'in sözlerinden en dikkat çekici olanlar şu şekilde:

"ARTIK AİLEMDEN UZAKTA ZORLANIYORUM"

Artık İsveç'te yaşayan ailemle olmak istiyorum, onları çok özlüyorum. Yoruldum ve artık zor dayanıyorum. Pioli beni "İsveç'te 2 çocuğun var, ama burada 25 çocuğun sana ihtiyacı var" diyerek ikna ediyor.

Yetenek, geliştirirseniz işe yarar. Çalışmak, çalışmak ve çalışmak gerekiyor her zaman. Fedakarlık yapmak gerekiyor bazı şeylerden. Her gün saatlerce idman yapmadıysan 90 dakika yaptıklarının hiç bir önemi yok.

"NE KADAR MILAN'DA KALACAĞIM BİLMİYORUM"

Milan'da kendimi evimde hissediyorum, bu gerçek. Hayat devam ediyor ne kadar burada kalacağım bilemiyorum. Bu konuya tek başıma karar verecek kadar büyük egolu değilim. Ailem her şeyden daha önemli

İtalya'da İsveç'tekinden daha fazla bulundum. İtalya'daki hemen her şeyi seviyorum. Arabayla gezerken yanından geçtiğin manzaraları görmek bile güzel. Bir de İtalyanların vücut dili var tabii.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Futbol Milan İsveç Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (2)

AFYONLU:

İBRAM KÖYÜNE GİDİVE GARİ GI

3
3
yanıtYanıtla
AFYONLU:

YAŞLANDIN GARİ İBRAAM GİT KÖYÜNE

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title