Haberler

    İbrahim Hacıosmanoğlu: Yakup Aslan O Cümleleri Kullanmayacaktı

    Güncelleme:

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıyı kınarken kendi yöneticisi Yakup Aslan'ın Aziz Yıldırım'ı öven sözlerini eleştirdi.

    Trabzon spor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı ile ilgili ilk kez Beyaz Futbol'a konuştu.

    "BUNUN TRABZON'LA ALAKASI YOK"

    Fenerbahçe'ye yapılan saldırının Trabzonlularla bağdaştırılmaması gerektiği söyleyen Hacıosmanoğlu "Futbolun içinde rekabet var. Bizim bir mücadelemiz var ama bu olay farklı bir olay. İlk anda ada en ağır tepkiyi koyan biziz. Bunun ne Trabzon'la ne de Trabzon spor'la hiçbir bağlantısı olamaz. Bu benim tahmin ettiğim üst akıllın işidir. Başka bir şey olamaz bu. Böylesine bir olayı hiçbir Trabzonlu kabul etmez. Adli makamlar çalışıyor. Sonucunu öğrenelim bizim de yapacaklarımız var" dedi.

    "OLAYIN OLDUĞU YER BAŞSAVCININ EVİNİN YAKINI"

    "Hiç kimse bu olayı Trabzon'a, Trabzon spor'a mal edemez." diyen Hacıosmanoğlu, "Biz çok zor süreçlerden geçtik. O dönemlerde de Fenerbahçe, Trabzon'a geldi. Hiçbir olay olmadı. O maçların nasıl geçtiğini bütün Türkiye ve dünya gördü. Bugün Trabzon'da farklı olaylar, ülkeyi farklı yerlere çekmeye çalışanlar, belki kaçırdınız, olayın olduğu yer İstanbul Başsavcısı evinin olduğu yer." dedi.

    "LİGLERİN ERTELENMESİNİ GEREKTİREN BİR DURUM YOK"

    Liglerin ertelenip ertelenmeyeceğiyle ilgili görüşlerini aktaran Başkan, "Bu sporla bağlaşan bir olay olmadığı için sporda faaliyetlerin durdurmanın bir manasının olmadığını düşünüyorum. Bunun altında farklı şeyler var, bunu adli makamların çıkaracağını düşünüyorum. Liglerin ertelenip, ertelenmemesi önemli değil, liglerin ertelenmesini gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum." dedi.

    "YAKUP ASLAN BAZI YANLIŞ CÜMLELER KULLANDI"

    Kendi yöneticisini eleştiren Hacıosmanoğlu, "Yakup Bey'in, 'geçmiş olsun' dileğinde bir sıkıntısı yok, konuşmasının içerisinde bazı yanlış cümleler kullandı. Yakup Aslan, karşı kulübün yöneticisini (Aziz Yıldırım) öven bir takım açıklamalar yaptığı için tepki aldı. Bu tepkilerin olması çok normal. 'Fenerbahçe'nin yıllar önce Trabzon spor'un yayın gelirlerinden daha fazla para alması için Aziz Yıldırım'ın çok emeği oldu' sözleri kullanmayacaktı. Fenerbahçe'nin Trabzon'a katkısı olamaz. Bizim insanımızın hassasiyetini herkes biliyor ve farkında. Olay tamamen spor dışıdır, biz de gereken tepkiyi ortaya koyduk. Adli kurumlar olayı araştırsın, o zaman tartışırız." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Yakup Aslan Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

    Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

    Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

    Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

    7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

    7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

    KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

    KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

    500

    Yorumlar (64)

    VATANDAŞ:

    Hacı Daha düne kadar 24 Futbolcu aldım, Şunu yaptım, Bunu yaptım diyordun Takımının durumu ortada, Geldiğin günden beri Hangi mikrofonu sana uzatsalar çıkıp demeçler verdin, Sürekli Ortamı gerip Kabadayılık tasladın, Kendi takımın başarısızlığını Sürekli bu olayla örtmeye çalıştın. Şimdi bile aynı tutum ve davranış içerisindesin. Senden Sadece susmanı ve takımınla ilgilenmeni bekliyoruz. Bunuda yapmadığın sürece sen sürekli zan altında kalmanda çok normal.

    34
    2
    yanıtYanıtla
    konyaMobil-ANDROID:

    bu olayin arkasinda bu cakal dan baska kimse yok

    30
    6
    yanıtYanıtla
    NL:

    Ulan haci sengeldin trapzonunbasina cikmayan olaykalmadi eskiden boyle birsey yoktu Aziz yildirimi milete du?man etin emreyi volkani Vatan hayini yaptin yapacak yerinvarmi senin

    33
    3
    yanıtYanıtla
    bubum1:

    mafya bozuntusu bu saldırı senin yüzünden, pislik herif

    27
    8
    yanıtYanıtla
    GERÇEKLER:

    BU OLAYLARIN BAŞ SORUMLUSU İŞTE BU ADAMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

    30
    5
    yanıtYanıtla
    şerefin takımı:

    şunun tipe bak ya bunu trabzona getirenler utansın

    30
    3
    yanıtYanıtla
    NECO:

    NE OLDU LAN DÜMBÜK ZORUNA MI GİTTİ. FENER SAYESİNDE PARA KAZANIYORSUNUZ. FENERBAHÇE OLMAZSA SİZ HİÇSİNİZ

    22
    10
    yanıtYanıtla
    DÜŞÜNÜYORUM:

    SPOR U SAVAŞA/DÜŞMANLIĞA ÇEVİREN BU KİNCİ VİCDANSIZ ADAMA DİYORUMKİ 1 KUPA İÇİN BİR BIRAKIN BİR İNSANI HAYVAN BİLE ÖLMEMELİ AMA BU ADAMDA VİCDAN YOK SPORU UNUTMUŞ KİN İŞLİYOR KAN İŞLİYOR . . . İŞTE SANA TİRA BİZON UN GERÇEK YÜZÜ BU ADAMIN YÜZÜNÜN AYNIDIR.

    23
    8
    yanıtYanıtla
    2010-2011 şampiyonu:

    olayın trabzonda olması bile sizi sorumlu yapar bu leke sana yeter sözde başkan. . .

    27
    3
    yanıtYanıtla
    kahraman kentli:

    helal olsun hacıosmanoglu çünkü trabzonun hakkını yedirmiyorsun. fb liler reklam yapıyor

    8
    21
    yanıtYanıtla
    Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title