Haberler

Hull City bir ilki yaşadı! Acun Ilıcalı'nın takımı farka boğuldu

Güncelleme:

İngiltere Championship'in 5. haftasında Hull City, deplasmanda West Bromwich'e 5-2 mağlup oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı bu sonuçla 2022-2023 sezonunda ilk mağlubiyetini aldı. Öte yandan Hull City'de Ozan Tufan karşılaşmaya ilk 11'de başlarken 21. dakikada sakatlanarak kenara geldi.

West Bromwich ile Hull City, İngiltere Championship'in 5. haftasında The Hawthorns'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 5-2 kazandı.

ESTUPINAN'IN 2 GOLÜ YETMEDİ

West Bromwich Albion'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Callum Elder (Kendi kalesine), 48. dakikada John Swift, 55. dakikada Darnell Furlong, 70. dakikada penaltıdan Karlan Ahearne-Grant ve 85. dakikada Dara O'Shea kaydetti. Hull City'nin golleri ise 77 ve 90. dakikada Oscar Estupinan'dan geldi.

OZAN TUFAN SAKATLANDI

West Bromwich'te Okay Yokuşlu karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 75 dakika sahada kaldı. Hull City'de Ozan Tufan da ilk 11'de başlarken, 21. dakikada sakatlanarak kenara geldi.

İLK MAĞLUBİYET

Bu sonuçla Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, bu sezonli ilk mağlubiyetini aldı ve 8 puanda kaldı. West Bromwich ise ilk galibiyetini alarak puanını 6'ya yükseltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Ozan Tufan Hull City Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

vatandaş osman :

hull city hikaye, amaç birşeyler aklamak, bunu herkes bilsede birilerinin ekmeğine birazcık yağ koklatınca ne oluyor diyen olmuyor haliyle

9
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title